#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Ben bu maçık eleştirmekten yana değilim Aydın'ı. Kanat oyuncusu Aydın. Forvette istediği kadar yırtınsa da birşey yapamaz. Dün de etkisiz olmasını forvette oynamasına bağlıyorum. Nedense hep umudum var Aydın'dan. İstemesem bile kendisini, yani istersem küfür edeyim ama içimde hep bir umut var nedense. Bakalım bekleyip göreceğiz. Büyük ihtimal takasta kullanılır. Yada Rijkaard takımda kalmasını ister. Çünkü sezon başı Kewell'ı bile kesiyordu Aydın o derece oynuyordu iyi başlamıştı sezona. Herneyse olaylar nasıl gelişecek bekleyip göreceğiz.

Aydın'ı artık eleştirmiyorum, kalitesi, gücü ve hızı belli, topla neler yapabileceği de belli...

Aydın kesinlikle satılmamalı.

Tamam berbat bir futbolcu şimdilik ama

sahip olduğu ve bizlere sergileyemediği

gizli bir yeteneği var.

Aydın üzerindeki baskıyı atamadığı için başarısız oluyor bunu daha öncede söyledim

Herkez ondan 2. bi Arda veya Keita olmasını bekliyor

Yönetimin ise kaç senedir neden kiraya vermediğini anlamak zor. Biliyoruz ki Arda Manisa'da ışıldamıştı

son maç ki istatistik ve performansını katmayalım bence çünkü aydın bir kanat oyuncusu asla bir forvet değil...

ama kanatta oynarkende neler yaptığını yada yapamadığını biliyoruz görüyoruz...

Aydın kesinlikle satılmamalı.

Tamam berbat bir futbolcu şimdilik ama

sahip olduğu ve bizlere sergileyemediği

gizli bir yeteneği var.

Yetenekli tamam.. Ama abi insanda azıcık hırs olur.. Dünyayı ben yarattım edasıyla takılıyor maç içinde.. valla Sabrinin hırsını gördükçe maç içinde daha çok kızıyorum Aydına.

Aydın Yılmaz, kadroda Keita'yı yedekleyebilecek TEK adamdır. Yani ideal 2. sag acık Aydın'dır. Patlayıcı surati olan sag acık oynayabilecek, Keita dısında, iki oyuncu var:Sabri ve Aydın.

Sabri, Ugur'la birlikte sag bek rotasyonunda olduguna gore. Aydın'ı gondermek demek Keita'nın yedeginin olnanası demek. Kewell da Arda da sag acık oynayamıyor. Oynasalar bile ikisi de agır. Savunma oyuncusu Arda'ya da Kewell'a da rahatlıkla yetişiyor. Keita'nın yaptıgı kanat kosularını sadece Aydın yapabilir.

Takımda zaten kontracı yok. 3 hızlı adam var topu topu : Keita-Sabri-Aydın.

Kesinlikle satılmamalı, kiralanabilir..

Belediye macinda kontraci Aydin nerdeydi? Abdullah abisine kiyak mi yapiyodu? Birakin bu dusunceleri. Adam daha onundeki topu suremiyo siz hala suratten, kontradan bahsediyosunuz. Hersey surat olsaydi Denis Rommendhal suan Real'de falan oynuyo olurdu. Benim Fifa'da yaptigim gibi.

Turk oyuncu bulmak bu kadar zorken, harcamak kolay, hayır bu yerlileri gonderen arkadaslara bir soru...

Son 4-5 yılda hangi genç Turk yıldızı formdayken alabildik?

G.Ünal: Peşinden kostuk alamadık, Trabzon aldı, gozden dustukten sonra almaya calısıyoruz.

M.Topuz: Alamayacagımızı bildigimiz için teklif bile vermedik. FB aldı.

Emre B: Aynı parayı verebilsek bize gelirdi Emre veremedik FB aldı.

Servet: Denizlispor'dayken Ümit milli iken istedik FB aldı. FB gonderdi. Sivas'la sozlesmesi bitiyordu. Gozden dusmustu oyle alabildik.

Özer&Wederson(tc) : Alamadık Fb aldı.

Gökdeniz : Cok istedik olmadı.

Sinan Kaloğlu : U-21 de populerken BJK aldı istedik olmadı.

İbrahim Toraman : 81-83 nesli son 10 yılın en iyi U-21 takımından kimi alabildik?

O takımdan...

Volkan Demirel : kartal'dan FB'ye

Okan Koç, Ugur İnceman, Selcuk Sahin, Halil, Hamit, Tuncay, M.Hanefi, Toraman vb... ALAMADIK

Ala ala o takım en az istenilen oyuncuları Suat Usta ve İbrahim Yavuz'u aldık. Su an ikisi de TSL'de dahi oynayamıyor. Ha bir de :) mevkisinin ne oldugunu hala anlayamadıgım anti-atletik Cihan Haspolatlı.

İsmail Köybaşı'ndan Onder Turacı'ya (cok istedik elimizden aldılar) 3 buyuk içinden YERLİ transferinde en pasif olanıyız. Bir tek Necati'yi hatırlıyorum yakında dönemde populerken bize gelen, C.Uzan sayesindedir belki...

Şimdi zaten az yetişen, ve yetişenin de gelişmedigi Yerli piyasasnda Aydın'ı kaybetmek gereksizdir.

Belediye macinda kontraci Aydin nerdeydi? Abdullah abisine kiyak mi yapiyodu? Birakin bu dusunceleri. Adam daha onundeki topu suremiyo siz hala suratten, kontradan bahsediyosunuz. Hersey surat olsaydi Denis Rommendhal suan Real'de falan oynuyo olurdu. Benim Fifa'da yaptigim gibi.

Oarsı Danimarka burası Turkiye. Ne yazık ki sanılanın aksine cok yetenekli degiliz. Her sene 10 tane ust duzey genç çıkmıyor yetiştiremiyoruz. Arz yok talep çok yani...

Rommedahl dususe gecti dogru peki o zaan niye hala Ajax kadrosunda bulunuyor, para odeniyor. Alt yapısı meshur Ajax bile yeri geldiginde bile bile lades der. Yabancı kısıtlaması olmasa ya da EU kısıtılmasa tamam ama... Yerli hiçbir

Berkant gelmişti bir de. Aydın'ın probleminin futbolculuğunda olduğunu sanmıyorum. Bir adam ne kadar yeteneksiz olursa olsun önüne gelen 3 toptan 2 sini ıskalamaz. Psikolojik baskı var üzerinde. Sabri'ye de aynıları yapıldı. Nerede o dağlara taşlara orta açan Sabri ? Şimdi paraşütle indiriyor resmen topları. Medya ve taraftar futbolcu üzerinde çok etkili olumsuz olarak.

Berkant gelmişti bir de. Aydın'ın probleminin futbolculuğunda olduğunu sanmıyorum bir adam ne kadar yeteneksiz olursa olsun önüne gelen 3 toptan 2 sini ıskalamaz. Psikolojik baskı var üzerinde. Sabri'ye de aynıları yapıldı. Nerede o dağlara taşlara orta açan Sabri ? Şimdi paraşütle indiriyor resmen topları. Medya ve taraftar futbolcu üzerinde çok etkili olumsuz olarak.

Evet katılıyorum bir konuda sporla uğraşanlar (basket, futbol farketmez) bilirler yani. İyi gidiyorsun, sonraları şans bulamıyorsun, bulduğun şanslarıda kötü değerlendirince (ki olabilir böyle şeyler) seni asmaya başlıyorlar ve inanılmaz bir psikolojik baskı oluşuyor sende. Bu durumda da hep insanın aklında olan şudur;

"Ya bir daha kötü oynarsam, gene aynısı olursa, formayı kaybedersem, ya gene şöyle olursa böyle olursa" vs... diye hep aklına gelir adamın. Rahat oynayamaz. Bende basket oynuyordum mesela, turnike atışlarını becerdiğim halde bir ara atamamaya başladım ve o kadar kötü bir baskı oluştu ki ne yapsam ne etsem olmuyordu yani girmiyordu lanet olası şey. Çok zordur o baskıyı yenmek gerçekten. Aydın'da da hep baskı var. Senelerdir patlayacak patlayacak felan bu sene iyi başladı ama sonrasında gene kötü oynadı biraz ve baskı tekrar oluştu. Son oynadığı 2 maçtada hiç oynamadığı forvet bölgesinde başlayınca tabii daha da kötü oldu.

S.özkanla Uğur boral Aydından daha kalitelidir ;) Bu lafı bana dedirtiyorsa aydın vasat ötesi bir futbolcudur

Aydın'ın bu takımda yer bulması imkansız...

Aydın forvette kötü oynadı diye adamı yerden yere vuruyor bazıları. 6-0 galip geldiğimiz maçta yaptıkları ortada. Mükemmel paslar attı. 3 asist yaptı. Yine Ankaraspor maçında iyi bir dribbling ardından Nonda'ya rahat bir gol attırdı. Bu sezon 940 dakika oynamış ki ikisi forvet olarak. Ve ilginçtir 6 asisti var. Kanatta oynarken çok kötü bir maçını hatırlamıyorum ama çok iyi maçları oldu. Son 2 maçtır forvette oynuyor ve en kötü oyunlarını oynuyor. Buna da dikkat çekmek gerekiyor. Altyapımızdan çıkan bir adamı bu kadar kolay harcamamamız gerekir.

Aydın forvette kötü oynadı diye adamı yerden yere vuruyor bazıları. 6-0 galip geldiğimiz maçta yaptıkları ortada. Mükemmel paslar attı. 3 asist yaptı. Yine Ankaraspor maçında iyi bir dribbling ardından Nonda'ya rahat bir gol attırdı. Bu sezon 940 dakika oynamış ki ikisi forvet olarak. Ve ilginçtir 6 asisti var. Kanatta oynarken çok kötü bir maçını hatırlamıyorum ama çok iyi maçları oldu. Son 2 maçtır forvette oynuyor ve en kötü oyunlarını oynuyor. Buna da dikkat çekmek gerekiyor. Altyapımızdan çıkan bir adamı bu kadar kolay harcamamamız gerekir.

Çok Doğru Tespit.

gerçekten güzel tespit yapmışsın malesef bu forumda insanların yaptıkları çok çabuk unutulabiliyor...

6-0 lık maçtan sonra Kewell ı kesti 2 3 maç ilk onbirde başladı açıkta.. sonra hiç yok..

böyle yetenekli oyuncuları birkaç maça bakarak harcarsak taraftar olarak daha çok ağlarız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt