#7 Aydın Yılmaz

savunma takım halinde yapılması gerekir. Hamitin bu yönde iyi katkısı vardı, ama Aydın'ın hücuma kattıkları hamitten çok daha fazla. Bu yüzden Aydın savunmasını biraz geliştirirse banko keser hamiti

O zaman burak savunmaya gelmeyince niye hüloğğğğ diye bağırıyor millet?

Pek alışkın olmadığımız için. :D

Yanlış anlaşılmasın, ben "geri kalan 5 oyuncu defansa gelmese de olur" demiyorum, mevki itibariyle Hamit'in defansından çok ofansına ihtiyacımız var.

karıköyde sahada olması lazım hiç sevmememe rağmen efsane oynadı burakla drogba yemeseydi alda atları efsaneydi şu anda forumda ayrıca efsane oynadı derken abartıyoruz birazda bunun sebebide 3 senedir kanatsız oynadığımızdan 1 adam eksiltme 1 güzel orta bize mükemmel geliyor

hamiti savunanlar var :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

aydını hiç sevmem ama her türlü hamitten iyidir hamit defansif olarak iyi diyorlar neresi iyi ulan adam yanından geçen adamları izleyerek maç bitiriyordu poposunu kaldırcak hali yok hızlı hucümları öldürmeside cabası el freni tabiri tam uyuyor hamite

Hamit enkaz ya bisey cikmaz artik Aydinin kophenag macindaki oyunu çok iyiydi umarim devam eder böyle

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sene basi hazirlik kampina gelip fiziken daha hazir olaydi muhtemelen su anda takimin bankosu olurdu

《 Duncan reis 》

Gercekten saglam ortalari vardi. Hasan sas vari ergun penbe vari bisiydi

üyeliğimi iptal mi etsem?

bu ne futboldan anlamayan topluluk...

-Tapatalk-

harbimi la

ImageThumbnail2.aspx

burda töre töre diye agliyorsunuz. bu herif devamli oynarsa töreden eksigi yok fazlasi vardir. törede nezamandir vasat oynuyor. süper topçudur demiyorum. ruhsuzluguda vardir. ama töreyi begenip aglayip zirlayip aydin berbat beee demekte 2 yüzlülük. Yabanci sinirida olduguna göre vasatta olsa bazi maçlarda buraq umuttan iyidir dimi. nerde gördünüz bu herifin ortayla paslarini. nezamandir dogru dürüst orta göremiyoruz. yabanci sinirini kaldirin ozaman konuşalim.:ka19:

orta dedigime bakmayin. herif resmen pas atti.

burda töre töre diye agliyorsunuz. bu herif devamli oynarsa töreden eksigi yok fazlasi vardir. törede nezamandir vasat oynuyor. süper topçudur demiyorum. ruhsuzluguda vardir. ama töreyi begenip aglayip zirlayip aydin berbat beee demekte 2 yüzlülük. Yabanci sinirida olduguna göre vasatta olsa bazi maçlarda buraq umuttan iyidir dimi. nerde gördünüz bu herifin ortayla paslarini. nezamandir dogru dürüst orta göremiyoruz. yabanci sinirini kaldirin ozaman konuşalim.:ka19:

orta dedigime bakmayin. herif resmen pas atti.

orta açmayı bilen bi aydın var. Kornerleri o kullansa keşke :D

Şu takımda cidden adam akıllı oynayan tek adam sendin 2 maçtır,Drogba dahil..

11 'i hakediyorsun ama geçmişin kötü.

Geri
Üst Alt