#7 Aydın Yılmaz

helal olsun lan sana harbi helal olsun koca Galatasaray takımında orta yapmasını bilen tek adamsın.

mancininin sacmaligi, gecen mac brumadan iyi oynamasina ragmen oyundan cikti, bu macta da 85te falan girdi

aydın yılmaz varsa adaletin olmadığı yerde vardır

üzgünüm aydın

Çeptalk

İlk 11'de oynamalı. Sezon gitti gidecek zaten belki devamlılık sağlarda önemli bir yerli futbolcu kazanmış oluruz.

Burdakilerin bir çoğu Aydın kötüyken, maç oynamazken bile savunanlar.

Ben hala beğenmiyorum bu takım o çok eleştirilen Hamit'i bile fazlasıyla arattırıyor. Burak solda, Bruma-Umut sağda..Olacak gibi değil.

Bugün Burak denen futbol cahilinin yerine oynasaydı maç belkide daha farklı olurdu.

Yine aynisi olurdu bugün Engin disinda sol kanadimizi Dany ile az bucuk savunacak tek kisi Engin olabilirdi ama o da fit degil maalesef. Ciddi anlamda kanat problemimiz var.

Aydın bugün hiç olmazsa 2-3 orta keserdi. Burak denen futbol cahilinin yerine artık oynatılmalı. Eldeki malzeme bu mecburuz. Enginin ben kanatta başarılı olacağını düşünmüyorum ama denemek lazım.

Aydın bugün hiç olmazsa 2-3 orta keserdi. Burak denen futbol cahilinin yerine artık oynatılmalı. Eldeki malzeme bu mecburuz. Enginin ben kanatta başarılı olacağını düşünmüyorum ama denemek lazım.

Engin zaten sol kanat oyuncusu Trabzonspor'da oynadigi dönemi hic bilmiyorsun galiba ? Trabzonspor'un sikecilere karsi kazandigi Türkiye Kupasi macini izlemeni tavsiye ediyorum. Müthis oynamisti.

enginin gobegini gormedin heralde. fifada neden 72 rated oldugu belli oldu

81 agilitymis he oldu

forumu dar ettin takintilarinla bari fifayi rahat birak

Geri
Üst Alt