#7 Aydın Yılmaz

Aydın Yılmaz'ı beğenmeyenler ile futbol tartışmayınız. Şüphesizki onlar dalalet ve sapkınlığın esiridirler...

Maç içinde hiç yoktu , oyunda kaldığı müddetçe Burak'A çıkardığı iki pas var sadece ilki direkte patladı gerçi ama ikinci verdiği pas rezildi sonrada sakatlandı zaten ,

Yahu cidden yazın yatıp son gün yağlı ballı sözleşme imzaladığımız bu adam kadar oynayacak bir çocuk yokmu alt yapıda çok yazık yağlı kazık gibi birşey .

üstünde durulmazi gereken oyuncu. mac kondisyon eksikligi var ama kalitesi kanat oyuncusu olarak baya etkili bence. ortalari kör salim atmiyor. oyunun icinde ama kayboluyor maalesef buda mac kondisyonuna bagliyorum.

Ben maç kondisyonuna değil yazın yan gelip yatmasına bağlıyorum muhtemelen bugünkü sakatlığın nedenide

Aydin'i kazaniyormuyuz nedir!! Tam su yabanci kisitlamasinda ilac olur...Hadi Aslanim utandirmaya devam et bizleri.

ona bakarsak son 5-6 yildir yatiyor aydin beyfendi :)

Bende bunun derdindeyim işte şu an alt yapıda bugün Aydının verdiğinin aynısını verecek adam yokmu i alt yapıda açık oynayan bir genç olsanız klübünüzün adaletine olan inancınız ne durumda olurdu ?

Geri
Üst Alt