#7 Aydın Yılmaz

geleneksel aydın taşlama günleri başladı mı yaa alırım bir dal.

PalinGettingStonedLOB.gif

#7 Aydın Yılmaz

Bu Aydin ne torpili bir futbolcuymus be, Kasseti'mi var bunlardan ? Ailesi yönetimde'mi yoksa?

Adam bir 10 dakika oynar > sonra milyonlari cebine sokar 3-4 sene... offf hayat ne güzel dimi emek hirsizi Aydin

Son düzenleme:
adam sizin rızkınızı mı çalıyor.. onu eleştirene kadar yönetimi t.d.leri eleştirin.

sanki yönetim gönderse futbolcu hayır diyecek.

en azından fenerdeki selçuk, bekir gibi fesatlık yapıp takımı karıştırmıyor.

Sana cevabim :

Ayrica Aydin'i çok seviyorsan, git XXL posterini al karsina asarsin

asarim

sen once GSmizin almanyada hazirlik maci yapamamasinin hesabini ver

kulubumuz senin gibi sakagi hizasindaki saclara 3-4 cizgi atan rapciler yuzunden almanyada mac yapamiyor

bu sebepten kaybedilen gelirler seni rahatsiz etmiyor da aydina verilen para mi rahatsiz ediyor

hadi ordan

asarim

sen once GSmizin almanyada hazirlik maci yapamamasinin hesabini ver

kulubumuz senin gibi sakagi hizasindaki saclara 3-4 cizgi atan rapciler yuzunden almanyada mac yapamiyor

bu sebepten kaybedilen gelirler seni rahatsiz etmiyor da aydina verilen para mi rahatsiz ediyor

hadi ordan

Ne alaka? Herseyi karistiriyorsun

Seni çözdüm tamam, komisyon aliyorsun demek Aydin'in maasindan veya Troll'sun. Uzatalim kontratini haklisin, 5+3 iyimidir sence? Haklisin belki daha " genç" Aydin patlama yapabilir ilerde.

Kaybedilen gelirler'den bahsedirken, Aydin'in oturdugu yerde senelerce kazandigi milyonlarca maasi unutuyorsun herhalde.

Bu kulüp senin gibi yüzsüzlerden ilerlemiyor.

Son düzenleme:
Ne alaka? Herseyi karistiriyorsun

Seni çözdüm tamam, komisyon aliyorsun demek Aydin'in maasindan veya Troll'sun. Uzatalim kontratini akilisin, 5+3 iyimidir sence? Haklisin bekli daha " genç" Aydin patlama yapabilir ilerde.

Kaybedilen gelirler'den bahsedirken, Aydin'in oturdugu yerde senelerce kazandigi milyonlarca maasi unutuyorsun herhalde.

Bu kulüp senin gibi yüzsüzlerden ilerlemiyor.
komisyoncu o bilmiyo musun?

çok dolandırdı bu klübü

hayroviçi transferinde bile parmağı var

Geri
Üst Alt