#7 Aydın Yılmaz

Ne alaka? Herseyi karistiriyorsun

Seni çözdüm tamam, komisyon aliyorsun demek Aydin'in maasindan veya Troll'sun. Uzatalim kontratini akilisin, 5+3 iyimidir sence? Haklisin belki daha " genç" Aydin patlama yapabilir ilerde.

Kaybedilen gelirler'den bahsedirken, Aydin'in oturdugu yerde senelerce kazandigi milyonlarca maasi unutuyorsun herhalde.

Bu kulüp senin gibi yüzsüzlerden ilerlemiyor.

suna cevap ver
koskoca GS senin yasadigin yere geliyor sen ise mesale yakip sahaya falan atiyon
bunun icin kulubu arayip ozur dilemen gerekirken sen hala kulube laf cakma pesindesin
seni CAKMA GSLI ilan ediyorum
yuru koln forumuna

suna cevap ver
koskoca GS senin yasadigin yere geliyor sen ise mesale yakip sahaya falan atiyon
bunun icin kulubu arayip ozur dilemen gerekirken sen hala kulube laf cakma pesindesin
seni CAKMA GSLI ilan ediyorum
yuru koln forumuna

La PROZAC'in dosaj'ini kaçirmisin bu gece, birak bu isleri, al su Aydin'i kolunun altina ve çek git.

Yedek kulübe efsanesi

Sen gittikten sonra kim o yedek kulübesini sicak tutacak diye günlerdir rahat edemiyorum

adam sirf Istanbulda yasamak icin tutunuyor bize .. gondereceksin soguk olan bir sehrimize donacak gorecek futbolculuk nasil olurmus

11065890_10152997418611843_6100898641988758280_n.jpg

Sözleşmesi 1 ay sonra bitecek olan Aydın Yılmaz'ın eşi, Instagram hesabından bu görseli paylaştı.

Defol git artık be. Kanını emdin kulübün yeter!

Geri
Üst Alt