#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

bu tarz abiler varken kopegimi alip voleybol macina gideyim bari k. bakmayin futbolcu begenmek icin adinin hamit soyadinin da altintop olmasi lazim HRALDE

Şu konuda daha önce demiştim ;

Bu adamın işi maça sonradan girip etki yapmak.O yüzden 11 oynaması iyi olmaz.Hemen asılır gene.Böyle olsun daha iyi.Bu halini yadırgayacağını düşünmüyorum.Galatasaray'ın çocuğu sonuçta.Belli bir eğitimden geçmiştir.Bazen fedakarlık gerekir.Hep ilk 11 de oynamak bir oyuncu için en iyisi değildir.

https://www.gscimbom.com/forum/meti.../127882-aydin-yilmaz-surekli-oynatilmali.html

Şu konuyu iyi bir irdelemek lazım, maç başına değişen yorumları vs.

kardeşim onca yıldır aydın ne yaptı ki bundan sonra ne yapmasını bekliyoruz,ona verdiğimiz desteği diğer gençlerimize ,transferlerimize versek inan takımımız çok şeyler kazanacak,hamite gelince bende kabul ediyorum çok kötü olduğunu ama topu topu yarım sezon kötü oynadı,yıllardır hiç bişey yapmayan aydına,her gittiği anadolu takımından kovulan,bizdede sürekli problem çıkaran engine destek olacağımıza,yarım sezondur kötü olan türk milli takımının yıllardır göz bebeği olan,alalım diye hayaller kurduğumuz hamit e destek olmamız daha mantıklı ve insaflı değilmi sence...

engin de bu macta kotuydu, topculari anlamsiz maclarla asmayi birakalim. altinballs sezon basindan beri birsey yapmiyor, aydin en azindan dikine oynamaya meyilli. 5 mac 11 oynatilsa 6.da 3 gol atar

rüyamda ceza sahası dışından gol atıyordu

Fenere karsı oynarsa Hasan Ali'yi maymun edebilitesi yüksek bana göre..

fenere 2 golu var buraya yaziyorum

mactan sonra plaket ve cicekleri kabul ederim

Ynt: #7 Aydın Yılmaz

A7 reis ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kardeşim onca yıldır aydın ne yaptı ki bundan sonra ne yapmasını bekliyoruz,ona verdiğimiz desteği diğer gençlerimize ,transferlerimize versek inan takımımız çok şeyler kazanacak,hamite gelince bende kabul ediyorum çok kötü olduğunu ama topu topu yarım sezon kötü oynadı,yıllardır hiç bişey yapmayan aydına,her gittiği anadolu takımından kovulan,bizdede sürekli problem çıkaran engine destek olacağımıza,yarım sezondur kötü olan türk milli takımının yıllardır göz bebeği olan,alalım diye hayaller kurduğumuz hamit e destek olmamız daha mantıklı ve insaflı değilmi sence...

Katılıyorum,ayrıca Aydın taraftarlarını 1461 trabzon maçı sonrasında göremediğimizi de belirtirim.. :D:D

Aydın son iki senedir,Fener maçlarında en çok pozisyona giren adam herhalde..aynı zamanda Fener maçlarında en çok kaçıran oyuncumuz..(baros kadrodısı diye kaale almadım) Her Fener maçında bir hikayesi oldu Aydın'ın,umarım bu akşam 65-70'den sonra girerde,güzel bir hikayeyle geceyi sonlandırır..

öncedende yazdım dövülerek kovulmalı

Bugün oynar tesadüfen bir golde atarsa artık futbolu yatarak galatasarayda bırakır:mad:

F7 böyle süratli ve sürekli yer değiştiren ofans oyuncularına karşı her zaman zaaf gösteriyor, hatalar yapıyor bence 11 başlamalı.

Aydın sağ kanatta Hamitten sonra en kaliteli ve enerjik futbolcumuz şu anda. Hızı, adam geçmesi ve top kontrolü, bindirmeleri ile sağdan yardırır her zaman. Hamit ortanın ortasında Aydın ise sağ kanatta oynamalı o zaman eziklerin şansı sıfır derbide.

Hamit zorlana zorlana bitirdi oyunu son anlarda oyuna girmesini isterdim.

A-Upt0-CUAE2dbD.jpg:large

Geri
Üst Alt