#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Bence Aydın sahada rakibin gözünü karıştırmak için fln giriyor oyuna çünkü dolanmaktan başka bişi yaptığı yok ne top kapıyor ne pres yapıyor.

bunlarada ok derim beni benden alan asil olay adam pasi verdikten sonra yürüyerek gidiyor yahu, 24 yasinda adamsin, oyuna ikinci yarida girmissin, yani yorgunlukla alakan yok ama herif pasi verip izliyor olayi sanki bir önlibero kendisi, topu verdi isi bitti...

o kosulari yapicak olan sensin, pozisyona girecek olan sensin

birde isaret yapiyor ebueye gerideki adama at diye

bunlarada ok derim beni benden alan asil olay adam pasi verdikten sonra yürüyerek gidiyor yahu, 24 yasinda adamsin, oyuna ikinci yarida girmissin, yani yorgunlukla alakan yok ama herif pasi verip izliyor olayi sanki bir önlibero kendisi, topu verdi isi bitti...

o kosulari yapicak olan sensin, pozisyona girecek olan sensin

birde isaret yapiyor ebueye gerideki adama at diye

Ancak bizimde tartışmamız saçma yani Aydın :D Aydın yılmaz yeni böyle olmadıki senelerdir böyle bu adam bizde senelerdir Aydından bahsediyoruz taraftarlar olarak ne o vazgeçti kötü futboldan ne de biz vazgeçtik Aydını eleştirmekten :D

Ancak bizimde tartışmamız saçma yani Aydın :D Aydın yılmaz yeni böyle olmadıki senelerdir böyle bu adam bizde senelerdir Aydından bahsediyoruz taraftarlar olarak ne o vazgeçti kötü futboldan ne de biz vazgeçtik Aydını eleştirmekten :D

diyorum ya sana, gecen sene harbiden etkili olmaya basladi adam, emre colak 11 de oyniyordu, semih muthis cikis yapmisti, sonra aydinda iyi oynamaya baslayinca aha oldu dedi millet.

diyorum ya sana, gecen sene harbiden etkili olmaya basladi adam, emre colak 11 de oyniyordu, semih muthis cikis yapmisti, sonra aydinda iyi oynamaya baslayinca aha oldu dedi millet.

Yok be abi olmaz yani nedense hiç bir zaman inanmadım ve inanmayacağım. Aydın Yılmazın Galatasarayın futbolcusu olmayacağı çok açık belli ama saygıda duymalıyız tabiki sonuçta Fatih Terimden iyi biliyor olamayız.

Yok be abi olmaz yani nedense hiç bir zaman inanmadım ve inanmayacağım. Aydın Yılmazın Galatasarayın futbolcusu olmayacağı çok açık belli ama saygıda duymalıyız tabiki sonuçta Fatih Terimden iyi biliyor olamayız.

bende inanmadim, adamda hirs, istek göremiyorum cunku

ben simdi aydinin yerinde olacam emre colak ve amrabat formsuz iken, takim adeta kanatsiz oynarken böyle sahada ruh gibi dolasicam...

futbol olarak birsey yapamiyorsan insan utanir bayilana kadar kosar durur yahu en azindan

30dkda hiç göremedim

classie player

Aydın kesinlikle yetenekli. Fizik gücünü biraz daha yükseltse daha iyi olur.

A_O2dtmCEAEBK-X.jpg:large

A_O2CrnCEAE00Ix.jpg:large

aydın hiç olmadı bu güzel yavrusunu reklamlarda oynatarak hayatını sürdürebilir :asd: şanslı adam vesselam

200497_358747244223304_734596300_n.jpg

Seni gördükçe futbolcu olmadığıma yanıyorum...:uyy:

aydini begenmeyenler nhl sezonu basladi onu takip edin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1 maç iyi oynar 10 maç etkisiz kalır. Hele ilk 11 başladığı ve iyi oynadığı maç sayısı çok azdır. Arasıra sonradan girerek olumlu işler yapıyor o kadar.

Geri
Üst Alt