#7 Aydın Yılmaz

Evet, Aydın Yılmaz ın haftalarına gelmiş bulunuyoruz sayın seyirciler. 3 hafta çok iyi oynayıp yine önümüzdeki senede takımda kalmayı garantiler.

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Güle güle aydın yılmaz sana verilen şanslar bana verilseydi Mİlli piyangodan büyük ikramiyeyi tuttururdum.

Semih bile yaşlanır gider bu kalır , biz hala patlama bekleriz :lol:

yanlış hatırlamıyorsam, bu yaz başında kontratı bitecek.katkılarından dolayı kendisine teşekkürler ama gitmeli. eğer sol bek falan olsaydı, oyuncu kıtlığından "kalsın" diyecektim ama doldurması en kolay bölgede oynuyor. çok cüzi bir para alacaksa (şimdikinin üçte biri gibi) kalabilir belki, yoksa gönderilmeli.

Kalacaktır.Seneye önemli bir maçta bir gol daha atacaktır yine kalacaktır. Ondan sonraki sene önemli bir maçt..... ve 2023de jübile yapmadan futbolu bırakacaktır.Neyse ilerde yeteneksiz değildim yeteneğim vardı ama üzerine koyamadım diye kendini avutur.

ligtv de Eboué nin 21 quiz programini tavsiye ediyorum. orda sona dogru Aydin hakkinda gectigimiz sezon nasil ekstradan calismadigini anca bu sezon fazla calismaya basladigini söylüyoru.

bence bu yorum Aydini da tam olarak ifade ediyor. Galatasaray alt yapisindan cikmasi ayri bir kredi verir bir oyuncuya ama kac yil oldu halen daha birakin ilk onbiri sezonda 8-10 mac mi ne ya basliyor ya sonradan giriyor.. böyle yedek olmaz.

Sözlesmesi uzatilmayacaksa Besiktas alir Aydin´i. Aynisi Engin icin gecerli. Onlar icin cok iyi 2 transfer olur bence

ya satalım başka yerde patlasın 26 yaşına girecek gelecek sezon balta bikaç kez patladı tekledi bi atraksiyon oldu baltada,bu bildiğin maytap geçen yıl muslera bile gol attı bırak 2 tane aydın atsın sahaya 2 kaleciyle çıksan koysan forvete kafayla daha çok atar attırır:)

Müjde

Aydın la sözleşme uzatılıyormuş :troll:

Bir oyuncu bu kadar net golleri harcıyorsa,Galatasaray'da 1 dakika bile durmamalıdır.

kalsada olur gitsede olur ama kalacaksa 2 sene sözleşme imzalayıp, senede 25-30 maç civarı maça çıkabileceği bir anadolu kulübüne kiraya gönderilmeli. Patlamayı yaptı yaptı, yapamazsa bye.

Aydın olmasa Real maçını da göremeyecektik. :D

EMek veren tüm futbolculara canımız feda.

Bu konuda aydının hakkı da ödenmez,Canını dişine takan engin baytarın da :)

Gitseniz de kalsanız da unutmayacağız sizi..

Aydın'ı Braga maçıyla

Engini de BJK ile oynadığımız 3-2'lik maçta,Elmanderin golü sonra dizlerinin üstüne çöküp allaha şükretmesiyle...

Aslanlarım benimm

Geri
Üst Alt