#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

dün gösterdi ki kendisi bile kendine bu takımda şans vermiyor

Fatih Terim forma şansı vermek için bence geç kaldı.Oyuncuyu denemeye geçen haftalardan başlamalıydı çünkü bu haftalar denemek için risk alınacak haftalar değil.

Emre Çolak, Aydın Yılmaz gibi oyuncuların bu takımda iyi bir yedek olmak hatta ilk 11'de yer almak için çabaladıklarını düşünmüyorum. Sergen'in 2 sene önce "Galatasaray'da memur zihniyetli futbolcular var" sözüne tam oturuyor bu oyuncular. Halbuki ikisi de canını dişine takıp çalışsalar bu takımın değişilmez oyuncuları olabilirler. İstemez miyiz Sneijder ayarında bir Emre'miz olsun, bir Aydın'ımız olsun? Bu çabayı göstermeyecek futbolcuların takımdaki geleceği tekrar gözden geçirilmelidir. Bu takım basit bir Anadolu kulübü değil. Yeri gelir çok basit maçlar oynarsın, yeri gelir Madrid karşısına çıkarsın. Her zaman dünyanın en büyük kulüplerinden birisinde top oynadıklarının farkında olmalılar.

Emre Çolak, Aydın Yılmaz gibi oyuncuların bu takımda iyi bir yedek olmak hatta ilk 11'de yer almak için çabaladıklarını düşünmüyorum. Sergen'in 2 sene önce "Galatasaray'da memur zihniyetli futbolcular var" sözüne tam oturuyor bu oyuncular. Halbuki ikisi de canını dişine takıp çalışsalar bu takımın değişilmez oyuncuları olabilirler. İstemez miyiz Sneijder ayarında bir Emre'miz olsun, bir Aydın'ımız olsun? Bu çabayı göstermeyecek futbolcuların takımdaki geleceği tekrar gözden geçirilmelidir. Bu takım basit bir Anadolu kulübü değil. Yeri gelir çok basit maçlar oynarsın, yeri gelir Madrid karşısına çıkarsın. Her zaman dünyanın en büyük kulüplerinden birisinde top oynadıklarının farkında olmalılar.

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.tek bir istisna sadece emreç için olabilir.yaş itibariyle daha çok genç ve geçen sene ki performansını da düşündüğümüzde toparlama ihtimali olan bir oyuncu.ancak aydın artık kesinlikle sen sonunda satılmalı.kaç senedir bu takımda arkadaşa bu adam.bir arpa boyu ilerleme sağlayamaz mı ya.:mad:

yahu ne diyim sana altyapıdan gelmesen varya 2.ligde zor oynarsın. nerden geliyo bu torpilin bilmiyorrum.

geçenlerde eboue roportaj yapmıştı. takımın en tembel futbolcusuymus bu sene biraz calısmaya baslamıs

bu adamı kadroya alırsan calısmaz tabı ne yaptıda kadroda

Çünkü tembeller, hedefsizler, oldukları yer ile yetiniyorlar. Faceden Twitterdan yazışmak onlar için yeterli, kontratları da garanti zaten yabancı sınırı sağ olsun, o yüzden sorun yok.

Dün atsaydi o girdigi iki pozisyonda adami yine göklere cikarirdik burada. Dogruya dogru. Galatasaray gibi bir takimda olduklari icin sükür etmeleri lazim Aydin, Emre gibi oyuncular.

Renktaş iyi değildi 2 pozisyon harcadı . Düşünsene maç 1-1 ve 2 pozisyon harcıyorsun.3 puan kaçıyor.Birde bu yönden bak ne zaman ciddi olacak ve kendini futbola verecek. Ne zaman aldığı paranın hakkını verecek.

ozaman buraki da hemen anadolu ya yollayalim, adma en 4 net gol kacirdi bide 10 pozisyon yedi

Aydin'in neden kendini gelistiremedigi belli oldu..

Eboue suan quiz de 'en tembel futbolcu' icin aydin dedi.

yollayım şunu serdar gürleri alalım olmuyor işte ısrar etmenin anlamı yok.

Geçen sene gaz kaçağı yapmıştı ama patlayamadı yine,bu sene de eski haline geri döndü.

Tembel ve hedefsiz oyuncuların Galatasaray'da yeri olamaz, olmamalı!

Derdiniz ne anlamıyorum ki tamam iyi oynamamış olabilir, beğenmemiş olabilirsiniz de Bu Forma Altındaki Futbolculara Bu Kadar Saygısızlık Yapmayın Ya...

Braga'ya gol atarak o yazık dediğin aldığın paranın 10 katını kazandırdı.. Tamam istenen gibi olabilir ama yan gelip yatan onca isim varken şans bulmaya çalışanlara bu kadar saygısızlığı kaldıramıyorum.. Çağlar gibi yatsa 2 günden 1'ini sakat geçirse parasına yazık olmaz herhalde.. Yedeklerde o kadar verilen paralar yazık adamlar var ki Aydın o listenin en sonlarında gelir...

Yılda 1 m euro alan adam mümkünse arka direkte topa dokunup boş kaleye atsın ama o da yok. Bir bu maçta dokundu onda da pozisyonu batırdı.Yıllardır aynı terane.Güya yetenekli ama henüz adam geçtiği görülmemiştir.Geçen sene kadıköyde ki final maçında önü bomboşken salakça topu kaptırdı.Adam sırf zarar.

Yıllardır fitness çalışmayıp, üstüne üstlük kilo alıp sağda solda cirit atan adama saygı mı duyucam?Kendisine saygısı yok ben niye saygı duyayım?

Geri
Üst Alt