Furkan Basrık
Parçalı Üye
- 11 Mart 2012
- 4.295
- 5
- 858
Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Daha fazla forma şansını bulmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Çolak, Aydın Yılmaz gibi oyuncuların bu takımda iyi bir yedek olmak hatta ilk 11'de yer almak için çabaladıklarını düşünmüyorum. Sergen'in 2 sene önce "Galatasaray'da memur zihniyetli futbolcular var" sözüne tam oturuyor bu oyuncular. Halbuki ikisi de canını dişine takıp çalışsalar bu takımın değişilmez oyuncuları olabilirler. İstemez miyiz Sneijder ayarında bir Emre'miz olsun, bir Aydın'ımız olsun? Bu çabayı göstermeyecek futbolcuların takımdaki geleceği tekrar gözden geçirilmelidir. Bu takım basit bir Anadolu kulübü değil. Yeri gelir çok basit maçlar oynarsın, yeri gelir Madrid karşısına çıkarsın. Her zaman dünyanın en büyük kulüplerinden birisinde top oynadıklarının farkında olmalılar.
Emre Çolak, Aydın Yılmaz gibi oyuncuların bu takımda iyi bir yedek olmak hatta ilk 11'de yer almak için çabaladıklarını düşünmüyorum. Sergen'in 2 sene önce "Galatasaray'da memur zihniyetli futbolcular var" sözüne tam oturuyor bu oyuncular. Halbuki ikisi de canını dişine takıp çalışsalar bu takımın değişilmez oyuncuları olabilirler. İstemez miyiz Sneijder ayarında bir Emre'miz olsun, bir Aydın'ımız olsun? Bu çabayı göstermeyecek futbolcuların takımdaki geleceği tekrar gözden geçirilmelidir. Bu takım basit bir Anadolu kulübü değil. Yeri gelir çok basit maçlar oynarsın, yeri gelir Madrid karşısına çıkarsın. Her zaman dünyanın en büyük kulüplerinden birisinde top oynadıklarının farkında olmalılar.
Renktaş iyi değildi 2 pozisyon harcadı . Düşünsene maç 1-1 ve 2 pozisyon harcıyorsun.3 puan kaçıyor.Birde bu yönden bak ne zaman ciddi olacak ve kendini futbola verecek. Ne zaman aldığı paranın hakkını verecek.
ozaman buraki da hemen anadolu ya yollayalim, adma en 4 net gol kacirdi bide 10 pozisyon yedi
Derdiniz ne anlamıyorum ki tamam iyi oynamamış olabilir, beğenmemiş olabilirsiniz de Bu Forma Altındaki Futbolculara Bu Kadar Saygısızlık Yapmayın Ya...
Braga'ya gol atarak o yazık dediğin aldığın paranın 10 katını kazandırdı.. Tamam istenen gibi olabilir ama yan gelip yatan onca isim varken şans bulmaya çalışanlara bu kadar saygısızlığı kaldıramıyorum.. Çağlar gibi yatsa 2 günden 1'ini sakat geçirse parasına yazık olmaz herhalde.. Yedeklerde o kadar verilen paralar yazık adamlar var ki Aydın o listenin en sonlarında gelir...