Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.397
- 3.802
- 1.588
emre c. sutlansin sneijder'in mevkisinde aydin oynar gerekirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse ki Aydın artık herkesi susturma imkanı bulacak Mancini ile.
Şimdi anladınızmı Terimin Aydını neden ısrarla istediğini ?![]()
erman gönderilmedi kendi isteğiyle ayrıldı ayrıca 2 gol 2 asist yapacaksa her maç brumada gönderilebilir sıkıntı olmaz![]()
Mancini büyük ihtimalle bu zamana kadar Taffarel'in raporlarına göre falan kadro kuruyordu. Malum eski teknik heyetten kalan sadece o.
Taffarel'e yada Tugay'a güvenmeyerek sadece kendi gözlemlerine dayanarak yaptığı 2 maçın değişikliğinde Aydın vardı. Birisi Karabük diğeri Konya.
Karabük maçında skoru çeviren Sneijder ama oyunu çeviren yine Aydın olmuştu.
İlk yarılarda olmasa bile 2. yarılarda kesinlikle oynaması gereken adam Aydın.
güzel hayal ürünü veya idaa diyelim
tugay ve tafareli itibaristirmakdan baksa bir sey degil bu tahminin benim gözümde maalesef. mancini yi de mou yaptik forumca ya helal olsun.
Mancini bu çocuğu oynatır. Daha fazla şans veremediyse okuduğu raporlardandır diye düşünüyorum.
Hatırlarsan Mancini ilk geldiği hafta Aydın Yılmaz 11 de diye haberler yapılmaya başlanmıştı. Bu haberler boşuna çıkmadı herhalde.
buda idaa sadece. idaalar ile var sayimlari birbirine karistirmayi seviyorsun galiba
ama ola bilir tabiki. ama idaa isde. kesin öyle oldu gibi konusuyorsun-yaziyorsunda insan ister istemez he ya dedirtiyorsunD
sana fanatik veya fotomac gazetelerinde ekmek var yani![]()
Mancini bu çocuğu oynatır. Daha fazla şans veremediyse okuduğu raporlardandır diye düşünüyorum.
Mancini büyük ihtimalle bu zamana kadar Taffarel'in raporlarına göre falan kadro kuruyordu.
Üstte boldladığım kısıma bakarsan kesinlik ifadesi yok. Kişisel bir düşünce olduğu belirtilmiş.
Hem neden bana karakter analizi yapar gibi mesajlar yazıyorsun ki konu Aydın Yılmaz.
nası bi mantalite var sende kendi isteğiyle ayrılmışmış adam oynatılmayacağını anladı ve gitti kendinden dandik adamlar şans buldu bu bulamadı terim yalakası değildi gururlu olduğundan oynayamadığım yerde durmam dedi.Durup durduk yere kim gider arkadaşım.kazım'a verilen hazırlık maçları şansı buna verilmedi.Gerçi sneijder'i sevmeyen adamdan bahsediyoruz ermanı nasıl oynatsın.