#7 Aydın Yılmaz

erman gönderilmedi kendi isteğiyle ayrıldı ayrıca 2 gol 2 asist yapacaksa her maç brumada gönderilebilir sıkıntı olmaz:)

nası bi mantalite var sende kendi isteğiyle ayrılmışmış adam oynatılmayacağını anladı ve gitti kendinden dandik adamlar şans buldu bu bulamadı terim yalakası değildi gururlu olduğundan oynayamadığım yerde durmam dedi.Durup durduk yere kim gider arkadaşım.kazım'a verilen hazırlık maçları şansı buna verilmedi.Gerçi sneijder'i sevmeyen adamdan bahsediyoruz ermanı nasıl oynatsın.

hakkini yemeyim buraka verdi pasi bizim takim da belki sneijder haric kimse atamazdi, yetenek var ama birtürlü kendini veremedi futbola umarim bundan sonra birseyler yapmaya calisir.

Mancini büyük ihtimalle bu zamana kadar Taffarel'in raporlarına göre falan kadro kuruyordu. Malum eski teknik heyetten kalan sadece o.

Taffarel'e yada Tugay'a güvenmeyerek sadece kendi gözlemlerine dayanarak yaptığı 2 maçın değişikliğinde Aydın vardı. Birisi Karabük diğeri Konya.

Karabük maçında skoru çeviren Sneijder ama oyunu çeviren yine Aydın olmuştu.

İlk yarılarda olmasa bile 2. yarılarda kesinlikle oynaması gereken adam Aydın.

Mancini büyük ihtimalle bu zamana kadar Taffarel'in raporlarına göre falan kadro kuruyordu. Malum eski teknik heyetten kalan sadece o.

Taffarel'e yada Tugay'a güvenmeyerek sadece kendi gözlemlerine dayanarak yaptığı 2 maçın değişikliğinde Aydın vardı. Birisi Karabük diğeri Konya.

Karabük maçında skoru çeviren Sneijder ama oyunu çeviren yine Aydın olmuştu.

İlk yarılarda olmasa bile 2. yarılarda kesinlikle oynaması gereken adam Aydın.

güzel hayal ürünü veya idaa diyelim :)

tugay ve tafareli itibaristirmakdan baksa bir sey degil bu tahminin benim gözümde maalesef. mancini yi de mou yaptik forumca ya helal olsun.

Bu kadro'da, bu 604 ile Aydin'a CR7 degeri verilir. Neyse, dün muazzam bir pas verdi, hakkini verelim. Kanatli sistem'de Aydin banko oynar yakinda diye düsünüyorum, malum baska secenegimiz yok.

güzel hayal ürünü veya idaa diyelim :)

tugay ve tafareli itibaristirmakdan baksa bir sey degil bu tahminin benim gözümde maalesef. mancini yi de mou yaptik forumca ya helal olsun.

Mancini bu çocuğu oynatır. Daha fazla şans veremediyse okuduğu raporlardandır diye düşünüyorum.

Hatırlarsan Mancini ilk geldiği hafta Aydın Yılmaz 11 de diye haberler yapılmaya başlanmıştı. Bu haberler boşuna çıkmadı herhalde.

Mancini bu çocuğu oynatır. Daha fazla şans veremediyse okuduğu raporlardandır diye düşünüyorum.

Hatırlarsan Mancini ilk geldiği hafta Aydın Yılmaz 11 de diye haberler yapılmaya başlanmıştı. Bu haberler boşuna çıkmadı herhalde.

buda idaa sadece. idaalar ile var sayimlari birbirine karistirmayi seviyorsun galiba :)

ama ola bilir tabiki. ama idaa isde. kesin öyle oldu gibi konusuyorsun-yaziyorsunda insan ister istemez he ya dedirtiyorsun :DD

sana fanatik veya fotomac gazetelerinde ekmek var yani :)

buda idaa sadece. idaalar ile var sayimlari birbirine karistirmayi seviyorsun galiba :)

ama ola bilir tabiki. ama idaa isde. kesin öyle oldu gibi konusuyorsun-yaziyorsunda insan ister istemez he ya dedirtiyorsun :DD

sana fanatik veya fotomac gazetelerinde ekmek var yani :)

Mancini büyük ihtimalle bu zamana kadar Taffarel'in raporlarına göre falan kadro kuruyordu.

Üstte boldladığım kısıma bakarsan kesinlik ifadesi yok. Kişisel bir düşünce olduğu belirtilmiş.

Hem neden bana karakter analizi yapar gibi mesajlar yazıyorsun ki konu Aydın Yılmaz.

Mancini büyük ihtimalle bu zamana kadar Taffarel'in raporlarına göre falan kadro kuruyordu.

Üstte boldladığım kısıma bakarsan kesinlik ifadesi yok. Kişisel bir düşünce olduğu belirtilmiş.

Hem neden bana karakter analizi yapar gibi mesajlar yazıyorsun ki konu Aydın Yılmaz.

evet dogru haklisin. ama okadar güzel yazmisin ki o düsünüyorum kelimesi ve arkasindan da BÜYÜK ihtimale kelimeleri kesin haklidir dedirtiyor adama :)

suc sende de degil belki daha cok t+ürkcemizde veya fanatik-fotomacin bize asiladigi yilarca bu tarz yöntem haberlerinden. onlarda bu taktigi kunlaniyorlar bir cok haberlerinde. gaztelerde de idaa üzerine pek ciddi haber yapilamamzi gerektigini savunan ve gören bir insanim en azindan avrupada. avrupada öyle idaa üzerine haberler yapilmaz magazin-paparazi dergilerinden haric belki.

neyse uzatim bende baya :)

ola bilir olamazda dediklerin. ben inanmiyorum acikcasi. aydini veya baskasini 1ci haftadan sonra degerlendirmisdir raporlara göre. ama ondan sonra kendisi fikir kazanmisdir gözü kalmis ise onda. tabiki iyi hocaysa.

10 Küfür-1 Övgü-10 Küfür-1 Övgü şeklinde gitti Aydın hep bakalım bu sene Kopenhag veya Fener maçlarında övgü alır bu düzeni değiştirirse tutar Genç Aydın..

Bence öyle çok iyi bir oyuncu değil ama gerektiği yerde sorumluluk almasını çok iyi biliyor . Konya maçlarında , 2 sene önce Play-Offta Beşiktaş deplasmanında , geçen sene Braga maçında sorumluluk aldığı zaman iyi oynuyor . Sol bekte veya sağ bekte denenmeli çünkü Sabriden kat ve kat daha yetenekli bir oyuncu .

Yerli kalitesi o kadar kotu ki aydin yildiz oldu.

Boyle devam etsin pasi uberdi ona laf yok

nası bi mantalite var sende kendi isteğiyle ayrılmışmış adam oynatılmayacağını anladı ve gitti kendinden dandik adamlar şans buldu bu bulamadı terim yalakası değildi gururlu olduğundan oynayamadığım yerde durmam dedi.Durup durduk yere kim gider arkadaşım.kazım'a verilen hazırlık maçları şansı buna verilmedi.Gerçi sneijder'i sevmeyen adamdan bahsediyoruz ermanı nasıl oynatsın.

ermanın hocayla bir sıkıntısı yok kardeşim performansım yükselirse beni milli takıma takıma alacaktır diyecek kadar hocayı güveniyor kendisi,taraflı basının haberinlerine inanıp hocayı burdanda eleştirelim kafasında olmayın,ermana Galatasarayda oynama şansı sunan hoca,ama şampiyonlar ligindede yokum tirplerine girip ayrılan kendisi,fatih hocanın ayrıldıktan sonra açıklaması var ermanda sans bulacaktı o devamlı oynamak istediği için ayrıldı diye,Galatasaraya yıllarını vermiş bir adammış gibi konuşuyonuz ya,gerçi terimin yaptıklarına sahip çıkmayanın bu kulubü ne verdiği belirsiz ermana sahip çıkması normal şaşırmamak lazım

Geri
Üst Alt