#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aga benim maç özetlerine bakmama gerek yok,maçları zaten izliyorum.Bana ilginç gelen bu takımda seni heyecanlandıran tek kişinin Aydın olması...

evet sadece Aydın Yılmaz beni heyecanladırıyor çünkü stili en güzel olan o. Diğer futbolcuların ne yapacağını az çok biliyoruz. Selçuk-Hamit gibi en iyi yerlilerimizin bile ne yapacağını biliyoruz Aydın gibi 3 kişiyi çalımlayıp pas atamazlar , kanattan 3 saniyede kendi ceza sahasından rakip ceza sahasına topla gidemezler. Aydın doğru sistemde ( 4-4-2 hariç her sistem yani ) bu adamları gölgede bırakır.

aydin candir.. emre-hakan nefret furyasina kapilip bu cocugu da dahil edenler var, ayiptir.. bu cocuk futbolcu, Galatasaray futbol takiminda her zaman futbolculara yer vardir.. diger ikisi baska mesleklere yonelsinler artik gec olmadan..

Süperdin aslan. Topu aldigi zaman tehlike yaratabilen kadromuzdaki ender oyunculardan bir tanesi. Sürekli oynamasi gerekiyor bence. Emre'ye verilen sans Aydin'a verilse zaten bankomuz olurdu.

evet sadece Aydın Yılmaz beni heyecanladırıyor çünkü stili en güzel olan o. Diğer futbolcuların ne yapacağını az çok biliyoruz. Selçuk-Hamit gibi en iyi yerlilerimizin bile ne yapacağını biliyoruz Aydın gibi 3 kişiyi çalımlayıp pas atamazlar , kanattan 3 saniyede kendi ceza sahasından rakip ceza sahasına topla gidemezler. Aydın doğru sistemde ( 4-4-2 hariç her sistem yani ) bu adamları gölgede bırakır.

Bence Aydından bir cacık olmaz.Neden biliyor musun.Biz de Joao Batista vardı.Adam süperdi onu geçerdi bunu geçerdi süper mücadele ederdi ve son noktada topu kaptırırdı.Ozamanlar hatırlıyorum yorumcuların dediği laf sonunu tamamlasaydı Real Madrid de olurudu.Aydın'ın olayıda bu.Aydın iyi oyuncu olabilir ama Galatasaray için değil..

Bence Aydından bir cacık olmaz.Neden biliyor musun.Biz de Joao Batista vardı.Adam süperdi onu geçerdi bunu geçerdi süper mücadele ederdi ve son noktada topu kaptırırdı.Ozamanlar hatırlıyorum yorumcuların dediği laf sonunu tamamlasaydı Real Madrid te olurudu.Aydın'ın olayıda bu.Aydın iyi oyuncu olabilir ama Galatasaray için değil..

Batista ile Aydın'ın uzaktan yakından alakası yok. Batista öyle bir kaç çalım atacak kanatta akacak bir oyuncu değildi mukayese edilmesi saçmalık. O dediğin yorumlar Fabio Pinto için yapılırdı.

Ayrıca Aydın ne demek son toplarda iyi değil yahu 2 tane %100 pozisyon yaratmış ne yapsın başka.

Her girdiği maçtan sonra üstüne koya koya etkili olan, en son Braga maçında jenerik bir golle neredeyse maçı çevirecek olan ve sonra kadroda yer bulamayan, ardından yine oyuna girip yine etkili olan bir kanat oyuncusu var elimizde. Oyun görüşü baya iyi, ayrıca iyi paslar da atıyor ve dribbling özelliğini baya geliştirmiş.

Takımda ki en yararlı ve bence en iyi kanat oyuncusu ve bence artık 3-4 maç ardarda sahaya çıkıp takıma alışması lazım istikrarlı bir şekilde.

Hayatımda gördüğüm en şanssız futbolcu diyebilirim.Son hamlelerini yapabilse şuan övgülerle bahsederdik.Hem Aydın da özgüvenle oynardı vs.Adamın kaçırdığı golün haddi hesabı yok.Girilmeyecek pozisyonlara giriyor ve atamıyor :D O pozisyona girmesi iyi ama atamıyor işte.Atamayınca kızıyoruz, her futbolcu o pozisyona giremez bunu düşünmüyoruz.Şu EÇ oynamasında çocukta zeka eksikliği var gitsin yalan dünya fln izlesin o, bu oynasın.

Hayatımda gördüğüm en şanssız futbolcu diyebilirim.Son hamlelerini yapabilse şuan övgülerle bahsederdik.Hem Aydın da özgüvenle oynardı vs.Adamın kaçırdığı golün haddi hesabı yok.Girilmeyecek pozisyonlara giriyor ve atamıyor :D O pozisyona girmesi iyi ama atamıyor işte.Atamayınca kızıyoruz, her futbolcu o pozisyona giremez bunu düşünmüyoruz.Şu EÇ oynamasında çocukta zeka eksikliği var gitsin yalan dünya fln izlesin o, bu oynasın.

Dün buz gibi 2 asisti gitti ona yanarım.

Batista ile Aydın'ın uzaktan yakından alakası yok. Batista öyle bir kaç çalım atacak kanatta akacak bir oyuncu değildi mukayese edilmesi saçmalık. O dediğin yorumlar Fabio Pinto için yapılırdı.

Ayrıca Aydın ne demek son toplarda iyi değil yahu 2 tane %100 pozisyon yaratmış ne yapsın başka.

Hacı sana son olarak şunu söyleyeceğim.Dk 65 2-0 yeniliyoruz.Kenarda Aydın var.Sen oyunu kurtarsın diye Aydın'ı alırmısın almaz mısın.Benim diyecek başka lafım yok.....

Hacı sana son olarak şunu söyleyeceğim.Dk 65 2-0 yeniliyoruz.Kenarda Aydın var.Sen oyunu kurtarsın diye Aydın'ı alırmısın almaz mısın.Benim diyecek başka lafım yok.....

İyide 2-0 geride olmak ne alaka. Aydın tam tersi durumda daha iyi iş yapacak birisi. Yedek kulübesinde Amrabat-Emre-Aydın varsa her türlü Aydın'ı alırım.

%100 pozisyonlara soktu Emreyi.Ama atamadı.Kanatta ne yapabileceğini bilen ender adamlardan kadrodaki.

Ya bu kadar güvenmeyin...Umarım ileride bu kişilerden Aydın'nın alehine laflar işitmeyiz...

Yeterli olmasada form durumu açısından en iyi açığımız

yarın ilk 11 oynar.

:ayatollah:

Sahanın en iyisi

Geri
Üst Alt