#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Ciddi ciddi Aydin begeniyorsunuz yani :asd:

Ne diyim, herkes istedigini görsün, sorun yok.

Ama bana göre Aydin gibi etkisiz kanat oyunculari az sayida vardir.

Ciddi ciddi Aydin begeniyorsunuz yani :asd:

Ne diyim, herkes istedigini görsün, sorun yok.

Ama bana göre Aydin gibi etkisiz kanat oyunculari az sayida vardir.

Karşında ki senin görebildiğin kadardır diye bir laf var ama o da bu duruma geçerli bir laf değil. Ortada olan bir gerçek yani bu bence iyi, sence kötü durumu olamaz ki.

Bazı Galatasaray taraftarları hala sabriyi gökhan zanı aydını begeniyorsa en azından sebebini açıklasında öğrenelim bu adamlar yıllardır milyon dolarlara oynuyor siz şakamı yapıyorsunuz? kazmaları izlemeye meraklıysanız açın amatör küme maçlarını izleyin,orda bunlardan bol var..

Bazı Galatasaray taraftarları hala sabriyi gökhan zanı aydını begeniyorsa en azından sebebini açıklasında öğrenelim bu adamlar yıllardır milyon dolarlara oynuyor siz şakamı yapıyorsunuz? kazmaları izlemeye meraklıysanız açın amatör küme maçlarını izleyin,orda bunlardan bol var..

amatör kümeden hangi takımları önerirsin denktaş ? hangisi en amatör ona göre izleyek :confused:

shut yo mouth clown

Aydın bu takımdaki en yetenekli oyunculardan biri.

30 sayfa yazmışız bide sana ayrımı izah edelim aç oku.

18'de bile yok.. Emre-Hakan yedekte oturuyor. :mad:

al işte 18 de yok... emre çolak a verilen şans aydına verilse daha faydalı olacaktır eminim buna dikine gidiyor az sabredilse ah ahh..

Olamaz ya. Emrenin oldugu yerde Aydin kadroda bile yok. Gecen mac sonrasi, formayi en cok hak eden Aydin'di.

Aydın muhtemelen Balıkesir açında sakatlandığı için 18'e alınmamıştır. Adam Balıkesir maçında 2 asist 1 gol performansı ile oynamış, nasıl kesilir 18'den??

Sakatlığı olduğu için alınmamıştır.

Sakatligini ben tamamen unutmustum. Peki sakatligin ne derecede oldugu kesinlesti mi??

Yine bir Türkiye kupası, yine müthiş oynayan Aydın, ve yine sakatlanan Aydın..

Hakemlerin en rahat azarladığı oyuncu en rahat haksızlık yaptığı oyuncu neden acaba.. ortalığı yıkman lazım adamım sen Galatasaray oyuncusususun..Ezik büzük sinik dyrdukça hakemler seni dziyo ezdirme kendini..Aydını izlediğim en iyi gününde aydın şuan..Al rüzgarı arkana

bende fatih hocaya kızıyodum..meğer sakatmış.inşallah braga maçında kadroda olur.

Geri
Üst Alt