#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Hocanın Aydın'ı oynatmamasının belki en önemli sebebi Hamit ve Amrabat gibi iki adamda aşırı ısrarcı olup aldırması, ama ikiside istediği performansları sergileyemediği için maalesef bu adamların üzerine gidiyor, olan bizim gariban A7'ye oluyor..:o

Genelleme yapmaya gerek yok Aydın'a falan küfretmedim hiç benden alıntılama ya da. F.T olmasa Aydın 11'deydi nerede olacak. Bu seneki her maçında iyiydi Aydın ben Aydın olup Emre gibi adamların arkasında yedek kalsam lisansımı yırtarım.

Her sene kiralık listesinin başına yazılan adam CL de sana tur atlatıyorsa onu bu hale getiren hocayı önce tebrik edecek sonra eleştireceksin.. tebrik etmeyi bilmeyenin eleştirmeye hakkı yok çünkü.

lan hayatın boyunca ilk defa doğru yerde oldun ve golü yaptın.. seni hiç sevmem ama helal olsun gol için oyun olarak yine yoktun maçta :o

kaç maçtır bu çocuğun hakkı yeniyor. İnşallah artık daha fazla süre alır.

Konya'ya attığın golden beri yıllardır sana verilen bütün şanslar helal olsun helali hoş olsun. :cool:

Balıkesir maçında çok iyi oynamıştı ama talihsiz bir sakatlık yaşadı

Antep maçında olsaydı inanıyorum ki maçı değiştirebilirdi

çok şükür bugün maçı değiştirdi

böyle devam et aslan parçası...

Golü attı ya artık kulüp başkanı falan olabilir.

Oynadığı her maçta Hamit'den daha çok katkı verdiği ve komple takımı daha ateşlediği kesin.

Hamit orda olmaz olmuyor artık bunu görelim. Aslında aydında oranın kesin ve net adamı değil ama eldekilerin en iyisi. Oraya bir kanat alınmayacaksa şu anda Aydın'ın oynaması en mantıklı

Çek sağa aydını çek sola amrabatı. Ortayada koy selcuk melo hamiti. Bu takımın ideal oyunu odur.

Bir adamin attigi her gol efsane statusune girer mi?

Once Konya, simdi de Braga. O Ukrayna takimina attigi golu saymiyorum bile. Hakan Balta olmasaydi o gol de ayri bir efsane olurdu.

Bu adamdan topcu olmaz demistim la :trollface:

buyuk ozur reiz

Devam.. :yenieek:

emre çolak'a verilen şansı sana verseler daha iyi olacaksın.. Teşekkürler gol için :)

Elazığ maçında da bu maçta da girdikten sonra takım iyi top oynamaya başladı.. Çabalıyor yapıyor, yapamıyor ama çabalıyor..

Geri
Üst Alt