#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Hamit'i Melo' nun yerine alıp 3-4 maç Aydın' a şans vermeli

takımda formda olan 3-4 oyuncudan biri bkz: (burak,rirera,semih)

adam gecmesini biliyor, bizim kadromuzda bunu yapamayan birsürü oyuncumuz var kendisinin yerine oynayan.

Ünlü teknik direktör Nihat Doğan :D:D Aydın için jübileyi hak etti demiş..:D:D:D:D

Artik Amrabat ve Emre'yi kanat'ta görecegine Aydn'i görelim diyorum artik bende. Devra arasi söyle top tasiyabilecek adamlar lazim. Ikinci tur cok daha zor olacaktir ve bu oyuncular ile olmaz.

Hakan Delikanli;5538188[B' Alıntı:
]Artik Amrabat ve Emre'yi kanat'ta görecegine Aydn'i görelim diyorum artik bende.[/B] Devra arasi söyle top tasiyabilecek adamlar lazim. Ikinci tur cok daha zor olacaktir ve bu oyuncular ile olmaz.

21 Aralık gerçek mi acaba korkmaya başladım

21 Aralık gerçek mi acaba korkmaya başladım

Korkmaya gerek yok Tolga, ben onu o gün mac'tan sonra da yazmistim.

Ama senin hala anlayamadigin, benim fikrim hic degismedi aslinda. Ben bir kac kez yazdim, gelecegi düsünerek yorum yapiyorum Aydin konusunda, ve Aydin ile hala olmaz diyorum. Daha iyileri gelene kadar oynasin. Dün yendik, ama ortadaki rezil futbol'u görünce insan biraz düsünmeye basliyor.

Hamit orda olmaz olmuyor artık bunu görelim. Aslında aydında oranın kesin ve net adamı değil ama eldekilerin en iyisi. Oraya bir kanat alınmayacaksa şu anda Aydın'ın oynaması en mantıklı

Çek sağa aydını çek sola amrabatı. Ortayada koy selcuk melo hamiti. Bu takımın ideal oyunu odur.

Aynı fikirdeyim..

Avrupa'da 4-3-2-1 oynamamız gerek.

Şimdi aşağı yukarı her takımda Aydın gibi süratli, çevik futbolcuya ihtiyaç oluyo. Bizde bunu Amrabat iyi kötü yapıyor da altyapı oyuncumuz olduğu için Aydın'a da bir sempatim var ve bu yüzden oynatılması da hoşuma gidiyor. Tabi yıllardır verilen şansı kullanamadığı için geçtiğimiz yıla antaipatik girmiş olsa da Terim'in geçen ve bu sene ona şans verdiği maçlarda hareketli oynaması, çok gol kaçırsa da bana göre faydalı işler yapmasıyla tekrar bu sempati geri geldi. Braga maçında golü Aydın'ın atmasına ayrıca sevindim. Sivas'ta da oynar umarım.

aydin candir

yigit verilen para aklima geldimi

kim aldiysa sövesim varrr

dikine oynayabilen nadir oyunculardan takımda ayrıca sağ açığın orta anında 6 pasta gol araması bile çok güzel birşey muhtemelen aydın maçta olmasa kaleciden dönüp braga uzaklaştırırdı topu ligde çok yaşadık bunu

Oynadığı her maçta etkili oluyor son zamanlarda. Bence ilk 11'İ hakediyor.

Melo-Selçuk-Hamit

Amrabat-Burak-Aydın

Bu şekilde izlemek isterdim takımı.

Tr'de tek forvet oynamak bence korkaklıktır.

Korkaklığın derecesi forvet sayısında değil, takımın mental görüşündedir.

Tek forvet oynarsın.Kanatlardan akarsın,Orta sahadan hızlı hücumlar yaparsın.

O tek forvet pivot görevinin görür.Top tutar,faul alır,kafa golleri atar,fake koşular yapar.

Eğer korkaklıksa forvet sayısı, o zaman 3 forvetle çıkalım.

Korkaklığın derecesi forvet sayısında değil, takımın mental görüşündedir.

Tek forvet oynarsın.Kanatlardan akarsın,Orta sahadan hızlı hücumlar yaparsın.

O tek forvet pivot görevinin görür.Top tutar,faul alır,kafa golleri atar,fake koşular yapar.

Eğer korkaklıksa forvet sayısı, o zaman 3 forvetle çıkalım.

Burak Yılmaz duvar olabilir mi?

Hayır çok net.

Burak'ı kesebilir miyiz?

Hayır.

Neyi tartışıyoruz.

Geri
Üst Alt