#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Ilk 11 oyuncusu degil, 60'tan sonra oyuna girdiginde kanattan akan oyuncu, klas oyuncu

underrated iste

Bi git, bi git. Bu takım senin kurtarmana mı kaldı ? :mad:

Fena değildi yine hareketlilik getirdi oyuna. Hamit bayağı kötüydü.

Yine birsürü laf yiyecek hak etmedigi halde.

Topu sürmeye ne zaman kalkarsa rakip indiriyor Aydın'ı hemen.

Aydın zaten maçı kopartacak seviyede bir oyuncu değil . Takımın kötü oyununa ayak uydurdu ,yani (Bana kalırsa takım iyi olsa da Aydın'dan bişey olmaz ya hani ) takım halinde kötü olduğumuz için eleştirmek istemiyorum.

Senelerdir kıpırdadı demekden sıkıldım bu adam için. Ama takım o kadar kötüydüki cidden bu adam kıpırdadı.

adama ilk 11 şansı verme sonra kurtarıcı diye oyuna al, bi yekta bi aydın tek kelime eleştiri haketmiyorlar hoca da kusura bakmasın

Topa dokundu mu ? Bu adamı savunanlar komik duruma düşüyor. Ilk 11 oynasa yok sonradan oyuna girince etkili olur diyorlar. Sonradan oyuna girdiğinde maça ilk 11 başladı mı da tam performansını göstersin diyorlar.

Anlayın artık bu adam 5 maç kötü oynuyor 1 maç iyi.

Bu adam futbol özürlüsü 50 maç kötü oynar 1 maç gol atar 5 senelik kontrat alır. :o

Emre'ye kötü deyipte Aydını beğenenlere şaşırıyorum..

kötü oyuncu ama hamitin yaninda jesus navas havasi veriyor

Kesinlikle aydın emreden çok daha iyi

Not : Bana göre aydın yeterli bir oyuncu değil

Ben Emre Aydın'dan iyi derken daha yetenekli olduğunu söylüyorum.Ayrıca bana göre Aydın yedeğin yedeği olabilir Emre ise kuvvetli olursa yetenekli oyuncu ama şuan güçsüz,nerede deşarj oluyorsa artık..:D:D

Aydın hiç olmazsa süratli ve çalım atan bi oyuncu. Onu da geçtim takımdaki tek kanat oyuncusu. Hamit de Emre de Engin de esasen kanat oyuncusu değil

aydin bari süratli hizli, calim atabiliyor, sürekli oynasa dicem bari hadi ümitdimizi keselim, ama her 3-4 macta bir oynarsa emre de her mac oynasin oh ii vallahi

emrenin adam gecme kabiliyeti aydin dan daha iyi, allah askina tamam cocugu yerden yere vuruyoruz hepimiz,hakliyizda ama aydin emreden daha iyi adam gecemiyor.. ben bu aydini anlamiyorum ilk 11de basladi mi sahanin en kötüsü ,sonradan girdi mi daha iyi oynuyor

yedekten skoru elde ettiğimizde işe yarar başkada işe yaramaz hep suçlanır....

Geri
Üst Alt