#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

aydin'i elestirirsiniz anlarim da, ismini o "zavalli" ile ayni cumleye yazmayin bi zahmet.. o zavalli ile kiyaslayinca aydin christiano ronaldo gibi kaliyor..

o zavalli ki;

- kariyerinde toplamda 5 asist/gol ya yapmis, ya yapmamis :asd:

- yanindan gecen adamlarin ruzgarindan yikilan

- 10 pasin 9'unu rakibe atan

- IQ'su, hucuma yonelik "sozde" forvet arkasi bi oyuncu icin acinacak duzeylerde olan

- su gun fenere gondersek ustune 5 milyon euro vermeye razi olacagim,

- ve artik onlarin sacini basini yolduracagi icin zevkten 4 kose olacagim

tek kelime ile bitik bir tiptir (futbolcu yazamadim, cunku yazarsam gulmekten karnima agrilar girmesi ihtimalinden korktum)

aydin'i elestirirsiniz anlarim da, ismini o "zavalli" ile ayni cumleye yazmayin bi zahmet.. o zavalli ile kiyaslayinca aydin christiano ronaldo gibi kaliyor..

o zavalli ki;

- kariyerinde toplamda 5 asist/gol ya yapmis, ya yapmamis :asd:

- yanindan gecen adamlarin ruzgarindan yikilan

- 10 pasin 9'unu rakibe atan

- IQ'su, hucuma yonelik "sozde" forvet arkasi bi oyuncu icin acinacak duzeylerde olan

- su gun fenere gondersek ustune 5 milyon euro vermeye razi olacagim,

- ve artik onlarin sacini basini yolduracagi icin zevkten 4 kose olacagim

tek kelime ile bitik bir tiptir (futbolcu yazamadim, cunku yazarsam gulmekten karnima agrilar girmesi ihtimalinden korktum)

aynen aydinla hamit ayni kefeye koyulamaz bile koysan da hamit kefeden duser :b5:

Aydın 11de oynamalı

Yardıran kanatımız olmadığı için Abdurrahman Çelebi muamelesi görüyor adam :)

gold-star.jpg

Joe Esposito You're The Best Around - YouTube

:bid::bid::bid:

bence Emre ye verilen Sans devamli oynamak aydina da verilmeli, aydin yine iyi isler yapiyor, kosuyor calim atiyor, sutlari da artik iyi

emre çolak sol kanatta oynamaz..fatih hoca da sneijder oynayana kadar 4-4-2 sevdasında olacağına göre sol kanat aydının olabilir bjk maçında.

Sırf Türk olması yüzünden yabancı sınırlamasına takılmadan oynar.umarım bu şansı tepmez

Süre verilirse kesinlikle etkili olacak bence, gol atabilir. Ama bence 11 oynamasi lazim!

İnaşallah oynamaz,Hamit'in yerine giren isim Engin olur..

Süre verilirse kesinlikle etkili olacak bence, gol atabilir. Ama bence 11 oynamasi lazim!

daha oynadigi hic ilk 11 macinda kimseyi tatmin etmedi, sonradan girdimi aydin daha iyi oluyor ilk 11e oran.. hamit bjk macinda yine performans sergiler, büyük maclarda daha cok varlik gösteriyor..mac seciyor besbelli

Ne zaman patlama yapacak ,merakla bekliyoruz ..

Patlama derken böyle bir patlamadan bahsetmiştim.

patlama-resimleri-3.jpeg

3-4 mac bi üst üste oynasin bakalim nasilmis ben cidden güveniyorum, emre den cok daha iyidir

Geri
Üst Alt