#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

bizim icin onemli degil kime giderse gitsin artik bizim oyuncumuz degildir

Aydin bana göre aslinda yeteneklidir, gecen sezon fazla sans verilmedi (ayni olay Engine de oldu)

Zaten okadar hizli kanat türk yokken, ve sacma 6+0 gibi sacma sey varsa, aydini yollamak aptallik olur... söyleyin de bilelim kim okadar daha iyi kim varmis türk yedek bizde...

Aydin bana göre aslinda yeteneklidir, gecen sezon fazla sans verilmedi (ayni olay Engine de oldu)

Zaten okadar hizli kanat türk yokken, ve sacma 6+0 gibi sacma sey varsa, aydini yollamak aptallik olur... söyleyin de bilelim kim okadar daha iyi kim varmis türk yedek bizde...

Aydin herseydir ama kanat oyuncusu degildir. En son ne zaman bir adami gecip dogru dürüst bir orta yaptigini gördün? Herhalde söyle bir 2-3 sene olmustur.

Su an Galatasarayin Oyuncusu degil.

bu kendini geliştiremeyen çocuga 1.1 mıyon tl önermişiz ama begenmeyıp kabul etmemıs :) şimdi ne b.k yerse yesın. kım sana bukadar para verır . birde yan gelıp yatarsın.

boşu boşuna 7 numarayıda senelerce işgal ettı :D

hakan balta gidecekse aydin da gitsin.. balta'nin oynadigi takimda aydin zidane gibi kaliyor..

İşimize yarayacağı zaman haftalığını verip oynatamaz mıyız,free agent mode un gözünü seveyim :lol:

Tarih forumunda ne işi var, çöpe atalım bunu.

bu adamla kontrat yenilemesinler ben transfer istemiyorum

Pişmanmış özür dileyip geri dönecekmiş diyorlar.

bu kendini geliştiremeyen çocuga 1.1 mıyon tl önermişiz ama begenmeyıp kabul etmemıs :) şimdi ne b.k yerse yesın. kım sana bukadar para verır . birde yan gelıp yatarsın.

Ne 1.1 i ? 750 bin euro. Yani yaklaşık 1,75 trilyon. Yani bizim burda 1 senede bu paraya 17 tane ev alırsın.

AW: #7 Aydın Yılmaz

Hıyara bak lan tam kurtulduk derken maraz çıkarıyor. Kendin ettin kendin buldun. Sana gitme diyen oldu, çocukmusun da düşünemedin..

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

bunlar hakikaten neye sahip olduklarinin farkinda degiller , Galatsaray'da oynayip yilda 800 bin $ 'i begenmeyeceksin , git simdi bakalim kim veriyor sana o parayi

surum surum surun

Geri
Üst Alt