#7 Aydın Yılmaz

Her şey ortada. Söylenenler ile yapılanlar arasında dağlar kadar fark var.

Çoğu şeyi beceremediler bu stadın çiminden tut Nani'den,Farfan'dan,Arda'dan,Di Maria'dan,Bruma'dan sonra Aydın'a dönmeye kadar.

Terim'in hiç bir istediği gerçekleşmiyor gözüküyor akıllara çok kötü şeyler geliyor.

Tamamen fiyasko vizyonsuz yönetim.

olur mu başkan drogba ile sneijderi getirdi ama (!)

Nasıl geldikleri de belli eşelemeye gerek yok.

eşeleyip anlatsan ne olacak ki?bizim taraftarı anladım ben artık.bizim taraftar aziz yıldırım gibi her şeye karışan,sürekli ön planda olan,ben yaptım böyle olacak diyen vb tarzda bir başkan istiyor.işte aklımın durduğu ve cevabını bulamadığım yerde burası benim.

hiç kimse istemedi bunu ama kendine şampiyonlar ligi finalini hedef koyan takım almaya layık buldu.bununda ne kadar lafta olduğu bu transfer dönemiyle ispatlandı.

Boşa konuşuyoruz Terim in en çok tuttuğu adamlardan biridir hoca iyi hoş da bazı isimlere takıntılı Emre,Aydın,Hamit,Gökhan Zan gibi örnekler çoğaltılabilir

C5303 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

başkanınız esas çalışanları kovduktan sonra transfer yapacak kapasitede değil. hocamızda başının çaresine bakıyor.

esas çalışanlar hakkında makul yorumlarım var ama gerek yok konuşmaktan başka işe yaramıyorlardı. hoca önce takımın oynadığı futbol ile ilgilensin demirörenle görüşmekten vakit kalırsa tabi.

esas çalışanlar hakkında makul yorumlarım var ama gerek yok konuşmaktan başka işe yaramıyorlardı. hoca önce takımın oynadığı futbol ile ilgilensin demirörenle görüşmekten vakit kalırsa tabi.

konuşmaktan başka işe yaramıyorlar mıydı :D

yahu Allah korusun hoca da bu takımdan gitsin hepinizi görücem ben. olası bir başarısızlıkta başkanı taşlayan ilk adamlar sizler olacaksınız en baştada sen.o yapıda birine benziyorsun.

Bunuda terim istemiyor nasıl olsa cezalı o hasan saş ve ümit davala istemiş geri dönmesini

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bence çok kötü üslup.

Üstelik kendi görüşünü mutlak doğru kabul eden bir algı bu, son derece yanlış.

Klavye başından böyle şeyler yazmak kolay. Gerçek verileri baz alarak, (söylentiler üzerine olmasın) doğrusunu sen söyle seni dinleyelim bakalım. Nesi kötü yönetiliyor, neler daha farklı yapılmalı?

iPad - Tapatalk

mustafa ya söyleneleri bu cins arakadaşlarada bekliyoruz abi.

:42: terim işşiz kalmasın diye alıyor sanırım :redface:

konuşmaktan başka işe yaramıyorlar mıydı :D

yahu Allah korusun hoca da bu takımdan gitsin hepinizi görücem ben. olası bir başarısızlıkta başkanı taşlayan ilk adamlar sizler olacaksınız en baştada sen.o yapıda birine benziyorsun.

ne işe yarıyorlardı basına haber taşımaktan başka. herkesin yeri dolar demişti hocamız :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gseSoxhKxms[/media]

Dön A7 <3 <3

ne işe yarıyorlardı basına haber taşıyıp medyada maskaralık yapmaktan. gidebilir sorun değil dediği gibi yeri dolar :)

Koskoca Ali Dürst'ü maskaralık ve köstebeklikle suçluyorsunuz ya diyecek bişey bulamıyorum.Bazen gerçekten 2011 den ötesini bilmediğinize inanıyorum

Doğru yerini Candan Erçetin'in iyi dolduruyor,haklısın yeeani

Yönetim harika bi yapılanmada olduğu için Aydın ile görüşülüyor.Nani dendi Arda dendi hiç biri olmadı çaresizlikten Aydın'ı bari alayım diyen adama saldırıyorsunuz.

Şu dönemde herkes hatalı ama hatayı bir tarafa çok fazla yüklüorsunuz.

Geri
Üst Alt