#7 Aydın Yılmaz

Bir olay olurda o formayı giymek nasip olmaz İnşallah !!

Demek ki 7 numara bunun icin aylardir bos tutuldu. Yönetim geri dönecegini umuyordu.

şu ana kadar hiç bi futbolcu için böyle bi dilekte bulunmadım ama

umarım sakatlanırsın aydın, 2 sene sonra amator kumede forma giyersin

Bu adamı bu takıma geri alan kimse yazıklar olsun, ona verdirdiği para ona haram zıkkım olsun....

Bakalim ilk oynadigi macta statdaki taraftarlar nasil bir tepki verecek.

Bazıları değerleri ayaklar altına alıp imza attırmayı kabul ettiyse bu para düşkününün suçu ne onu ya da onları protesto edin....

Wenger aldı Mesut Özili bitti tüm isyan adamlar bayram yapıyordu. Eee bizde Bruma yı aldık.. neyse bunlar tamam da hakaret etme hakkını tanırmı.

neyse siz istediğiniz gibi düşünün o zaman herkes her beğenmediği şey için hakaret etsin birbirine. zaten ülke olarak tahammül kalmadı hiçbirşeye.

ben yoruldum nefret ortamından. bari burada olmasın diyorum ama asıl yanlış yerdeymişim.

yalan söyleme canim kardesim avrupada herkes diyordi ki süper transfer ama bi adam gibi forvet ve defans lazigim daha, o yüzden de arsenal in 40-50 milyon avro daha bütcesi var harcanmamis duruyor orda

ben yinede umutluyum, bekleyelim ve görelim, tamam uzun bekledik ve görmedik, ama baska caremiz yok. Kendi takimimizi sabote etmeye gerek yok, yuhlanmak filan da bize yakismaz

Emre belezoglu sen konuyu biliyorsun ilk fener maçında lütfen... :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

aydının bu işte zerre kadar kabahatı yok bence. kabahat böyle karaktersiz birini tekrar bu takıma alanda. sivastan aldığı paranın yarısına gelen erman kılıçı silme pahasına hemde. erman aydının beğenmediği paranın neredeyse yarısına oynuyordu(oynayacaktı!)

şimdi ben bu boş topçuyu geri aldığımızamı yanayım ? 1 milyon verdiğimizemi yanayım ? yoksa 7 numaraya tecavüz ettiğinemi yanayım ?

Geri
Üst Alt