#7 Aydın Yılmaz

Adama kızmayın. Karısı önerilen parayı beğenmeyip aklını çeldi diyorlar. Bizim takımın makus talihi bu heralde. Birileri de zamanında yengeden izin alamamıştı ulu çınarıma gelmek için. Bütün yengeden korkanlar bizim takımda heralde :D

Şimdi inşallah sakatlanırsın ve futbol hayatın biter dersem ceza alırmıyım?O zaman manevi baban seni ampute takımına alsın dersem ceza alırmıyım?

100 bin euroluk adam

1 mio euro aliyor

aysal kendi sirketinde elemanlarina da ayni kiyagi cekiyormudur ???

düsünün elemani yok ben senin teklifini begenmiyorum sabanciya gitcem o cok veriyor hem karim da bana böle söledi dicek

ondan sonra kuyrugun kistirip gelecek

ve sen degerinden 10 kat maas vereceksin

bizler gibi enayi taraftar olursa daha cok gamsiz kilibik aydinlar mionlari götürür

Allahım neydi günahımız ? :31::31::31::31:

Zamanında önerdikleri sözleşmeyi beğenmeyip 3 ay boş dolanan adamı nasıl alıyorlar anlamıyorum.

Vefa da bu kadar olmaz. Oyuncuda da olsun biraz vefa. Alt yapısından çıktığın, o kadar üzerinde emeği olan yerin parasını beğenmemek nedir? Boş kağıdı imzalayıp vereceksin.

çocuğun yaşı dolayısıyla fikirlerini göz ardı ediyor adama bak gelmiş artislik yapıyo kimin forumunda kime gider yapıyon sen

gareth bale karşısında ayakta kalabilecek yegane sağ açığımız

ama bale de sağda oynadığından aydına gerek yok

Aydın kb ama yarın gezemiyeceksin gülüm hoca seni oynatacakmış zamanını aldığımız için özür dileriz telafi olsun diye bir 1m daha veririz dert etme.

Caner Erkin bile patlama yaptı Aydın Yılmaz hala yerinde sayıyor Konyada atılan bir gol nelere kadir 'şans' diye buna derim ben attığı o gol 7-8 milyon euro kazandırdı vallahi kafama sıkasım geldi :D

galatasaray taraftarı heralde kalaycı volkan'dan bu kadar nefret etmiyordur... beddualar hakaretler havada uçuşuyor... nasıl bir nefret kusmaktır bu anlaşılır gibi değil...

galatasaray taraftarı heralde kalaycı volkan'dan bu kadar nefret etmiyordur... beddualar hakaretler havada uçuşuyor... nasıl bir nefret kusmaktır bu anlaşılır gibi değil...

Ben GS'lıyım diyorsun, peş kuruşluk top oynamadan milyonları cebe indiriyorsun sonra o takım sana evladımız diyip sözleşme oneriyor (hak etmediğin halde) ve parayı begenmediğin için red ediyorsun. Normal değil mi?

Real macinda Vaktini alacağız kusura kalma

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Geri
Üst Alt