#7 Aydın Yılmaz

aydın fan boyzları tespit ettim oynarsa 30 dakika bile dayanamayacak çıkartacaktır, buralar şenlenecek.

Bu adama gerçek kanat diyenler futboldan anlamıyordur.

aydın fan boyzları tespit ettim oynarsa 30 dakika bile dayanamayacak çıkartacaktır, buralar şenlenecek.

Emre colagi, buragi, amrabati izlemektense vallahi cidden herzaman dedigim gibi aydina katlanirim, bari Emre gibi 360 derece dönüsler yapiyor, burak gibi yalandan fazla kilometre kosmus gibi ayni yerde jogging yapan adam, yada amrabat gibi iki seyi birden yapamayan, ayakta durmak, top ayaginda ve nefes almasi hepsi bir arada onu fazla yoruyor

aydının boyzu olamaz olmamalı en geç 30 dk sonra küfretmeye baslarlar aydına

ha maçı çevirir kinq yaparıs .d

aydın fanları var renktaş bırak küfür etmeyi aydının topa dokunması bile onlara ayrı haz veriyor.:D

Emre colagi, buragi, amrabati izlemektense vallahi cidden herzaman dedigim gibi aydina katlanirim, bari Emre gibi 360 derece dönüsler yapiyor, burak gibi yalandan fazla kilometre kosmus gibi ayni yerde jogging yapan adam, yada amrabat gibi iki seyi birden yapamayan, ayakta durmak, top ayaginda ve nefes almasi hepsi bir arada onu fazla yoruyor

futbolundan daha çok verilen ücreti beğenmediği için sözleşme imzalamadı. takım takım gezdi ama isteyen olmayınca yine Terim torpiliyle yüzsüzce takıma dönmesi iyice kendinden nefret ettirdi.

Aydın Yılmaz'a stoper diyen futboldan anlıyor ama kanat diyen anlamıyor öylemi :D

Neyse kardeş sen anlamak istemiyosan bir daha açıklayayım: Mancinin kararına saygılıyım ama burada yaz sonunda geldiğinde küfreden adamlar sırf Mancini için takımdaki tek kanat oyuncusu diyor.Benim tepkim bunaydı.Bu tercihi Fatih hoca yapsa neler konuşulurdu.Fatih terimin gitmesine sevinenlerden biriyim ama bu tablo beni bile üzdü açıkçası.

Neyse kardeş sen anlamak istemiyosan bir daha açıklayayım: Mancinin kararına saygılıyım ama burada yaz sonunda geldiğinde küfreden adamlar sırf Mancini için takımdaki tek kanat oyuncusu diyor.Benim tepkim bunaydı.Bu tercihi Fatih hoca yapsa neler konuşulurdu.Fatih terimin gitmesine sevinenlerden biriyim ama bu tablo beni bile üzdü açıkçası.

Ben demek istediğini çok iyi anlamıştım ama Aydın'a gerçek kanat oyuncusu diyenleri futboldan anlamamakla itham ettiğin için karşılık verdim bende. Mancini her zaman kanatlarda hızlı adamlarla oynadı. Bu yüzden solda Bruma kesin oynar, sağ kanat için ise Amrabat veya Aydın arasında tercih yapacaktı ve Aydın'ı tercih etti. Bence doğru bir seçim yaptı. Ha bakarsın akşam Amrabat çıkar bilemem ama sistemi belli. Bruma-Amrabat-Aydın sistem böyle olursa her zaman oynarlar.

Mancini daha yeni geldi her oyuncuyu oynatip deneyecek. Hamiti, dany'i deneyip olmadigini görmesi lazim. Ancak olmuyorsa ve Terim gibi israr ediyorsa ozaman Mancini eleştirilir.

Birde Amrabatin morali sifir. Mecbur kalmiş olabilir Aydina. Ne yapsin adam ? Burakla Umutla kanat oyunu oynayacak degil herhalde.

eğer o kadro çıkarsa mancini sadece aydın konusunda eleştiri alabilir. diğer oyuncular ve sistemde herkes hem fikir

elinde çok oyuncu yok sağ kanat için. aydın'ı antrenmandan iyi gördüyse , hızlı , çevik.. kullanmak isteyebilir

elindeki seçenekler sağ kanat için: aydın,amrabat,engin,sabri ... gidip ft gibi umut'u falan koymuyor en azından :D

Geri
Üst Alt