- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
Allah herkese Aydın Yılmaz kısmeti versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldığı parayı beğenmediği için yaz kampına katılmayan, aylardır adam gibi antrenman yapmamış Aydın mı formayı hakediyor? Bu diğer oyunculara küfretmek gibi bir şey kanımca.
aydın fan boyzları tespit ettim oynarsa 30 dakika bile dayanamayacak çıkartacaktır, buralar şenlenecek.
aydın fan boyzları tespit ettim oynarsa 30 dakika bile dayanamayacak çıkartacaktır, buralar şenlenecek.
Bu adama gerçek kanat diyenler futboldan anlamıyordur.
Futboldan anlamayanı kovdular yerine futboldan anlayan geldi ve Aydın as takımda :cool-96:
Ben as takımda oynatan futboldan anlamaz demedim.Gerçek kanat oyuncusudur diyen anlamaz dedim
aydının boyzu olamaz olmamalı en geç 30 dk sonra küfretmeye baslarlar aydına
ha maçı çevirir kinq yaparıs .d
Emre colagi, buragi, amrabati izlemektense vallahi cidden herzaman dedigim gibi aydina katlanirim, bari Emre gibi 360 derece dönüsler yapiyor, burak gibi yalandan fazla kilometre kosmus gibi ayni yerde jogging yapan adam, yada amrabat gibi iki seyi birden yapamayan, ayakta durmak, top ayaginda ve nefes almasi hepsi bir arada onu fazla yoruyor
as takımda kalecimi bu adam kanat işte
Stoper
Aydın Yılmaz'a stoper diyen futboldan anlıyor ama kanat diyen anlamıyor öylemi![]()
Neyse kardeş sen anlamak istemiyosan bir daha açıklayayım: Mancinin kararına saygılıyım ama burada yaz sonunda geldiğinde küfreden adamlar sırf Mancini için takımdaki tek kanat oyuncusu diyor.Benim tepkim bunaydı.Bu tercihi Fatih hoca yapsa neler konuşulurdu.Fatih terimin gitmesine sevinenlerden biriyim ama bu tablo beni bile üzdü açıkçası.