#7 Aydın Yılmaz

Neyse kardeş sen anlamak istemiyosan bir daha açıklayayım: Mancinin kararına saygılıyım ama burada yaz sonunda geldiğinde küfreden adamlar sırf Mancini için takımdaki tek kanat oyuncusu diyor.Benim tepkim bunaydı.Bu tercihi Fatih hoca yapsa neler konuşulurdu.Fatih terimin gitmesine sevinenlerden biriyim ama bu tablo beni bile üzdü açıkçası.

soyle soyleyim; Aydin Yilmaz'i hepimiz taniyoruz Terim hocamizda taniyordu. Onun ne kadar yetersiz oldugunu bile bile, daha iyisini ayni butceye alabildigi, hatta aldigi ve tekrar gonderdigi halde onu oynatirsa biz kizardik. Ama bu adam geldiginde zaten elinde Aydin vardi, daha onceden birisi almis koymus onu takima; dogal olarak Mancini onu oynatirsa kimse kizamaz. Eger Aydin yine her zamanki gibi rezil oynarda gelecek sezonki transfer doneminde Mancini onu takimda tutarsa ve gelecek sene oynatacak olursa o zaman Mancini hocamizada kizariz.

Çift forvet çıkıp Burak oynayacağına 100 kere Aydınlı 4-5-1 isterim.. Hatta Emre Çolak bile oynasın razıyım yeter ki tek forvet çıkalım

Aydin+Yilmaz+Galatasaray+v+Kimpasa+Turkish+LOld7ftMs1rl.jpg

Gol atarsa Mancini'ye övgüler yağdırır basınımız.Bizde Fatih Terim'in gölgesinden biraz olsun kurtuluruz.

Bu Aydın hamlesini Terim yapsa çoğumuz küfrediyorduk burada :D

ne zaman bu adam oynayacak olsa, yeniden yeniden yeniden umutlanıyorum. diyorum, aha bu maç patlayacak bu adam

ama her maç sonu hüsran

kontra atak oynayacağım büyük ihtimal bruma amrabat ideal 10 kişi oynamaya ne gerek var şimdi bu yeteneksiz boşla çıkıp

BEYİN FIRTINASI yapalım az....

aydın yılmaz ile burak yılmaz akraba mı

-Tapatalk-

adam oynayacak diye kudurdunuz ha allah altyapidan cikan topcuyu sizin elinize dusurmesin

Aydın atamasa da Burak tarzı kanattan gol pozisyonlarına girebilecek nitelikte bir oyuncu. Tabi fiziksel durumu ne onu bilmiyoruz.

mancini iki günde aydın da ne gördü acaba. messi vari bişeyler görmüş olmalı ki riske giriyor. yoksa yaz ambarabatı sağ açığa kimse gıkını çıkarmaz, ne olursa olsun. manciniye bu konuda guveniyorum da aydına güvenmiyorum. mancini aydının antreman da çoşup, sahata battığını ilk elden tecrübe etmesi gerek.

3 sene hiçbir şey oynama-geliştireme kendini ama bugün attıcağı gol ile bide o gol galibiyet golüyse takımda 5 seneyi garantiler,böyle bir şans kimsenin ayağına gelmez Aydıncım.

2 gol bekliyorum bugün aydın'dan

Geri
Üst Alt