#7 Aydın Yılmaz

Aydın değil de burak mı oynasın?

haftalardır hiç mi ders almadınız? Kaçan gollerin yarısını atsa bugün en az 4 puan fazlamız olurdu..

Mancini kanserli hücreyi tespit etmiş, neşteri vurmuş.. umarım caymaz..

Aydın burak'tan da, amrabat'tan da daha faydalı olacaktır..

bu adamdan nefret ediyorum adeta. hiçbirşey yapmıyor bal yapmayan arı resmen, ama bu maçta içimde bir umut var. umarım beni mahcup eder..

aydını oynatmaz ben bu habere inanmıyorum.hedef saptırıyor mancını.bu kadar maç eksıgı olan futbolcuyla sahaya çıkmaz.

ilk 11 de oynayacak diye ne hayaller kurmuşlardı, hevesleri kursaklarında kaldı.:beguiled:

:asd::ka25::ka23::bgking1::cigara::trollfacce.gif:

elbet mancininin gözüne girecek , görelim bakalım baltazarı

Çeptalk

aydan 100bin Euro kazanıyormuş.. takıma bak takıma .. batmış bu takım taraftarının haberi bile yok..

aydan 100bin Euro kazanıyormuş.. takıma bak takıma .. batmış bu takım taraftarının haberi bile yok..

Hocam ben Aydına kızamıyorum. Hocayada kızmıyorum neden aldı diye. Kanat oyuncularını say desem?

Erman neden gitti diyenler var ama sol kanat oyuncularımızı ve Ermanın ne ara oynayacağına baksalar anlaşılır. adam yedekti ve bunu istemedi.

İlk 11 de oynayacak bir takıma gitti. Bizde ilk 11 kolay kolay göremezdi anca 4-5 oyuncu sakat olacak yada kupa maçlarında.

Aydın da mecburiyetten son dakika alındı. Nani, Farfan yalan oldu mecburen tek sağ kanat oyuncu Aydın bonservisi olmadan sözleşme yenilendi yoksa Erkana 12 mi verecektik.

Iste Türkiyede Futbol böyle yöneltiliyor, ben Aydini gercekten seviyorum, hizli ayagina hakim, gecen sezon ne o, nede Engin e sans verildi... Hadi raziydin yollamaya, ozaman geri almican, bütün yaz kampi gecirmemis adam ancak kisin zor kendine gelir.

Erman gibi bide Ilk 11 de illa oynamak gibi istekli oyuncun da varsa, onu yolluyorsan, demek ki formayi adalettli dagitmak yokmus

Hocam ben Aydına kızamıyorum. Hocayada kızmıyorum neden aldı diye. Kanat oyuncularını say desem?

Erman neden gitti diyenler var ama sol kanat oyuncularımızı ve Ermanın ne ara oynayacağına baksalar anlaşılır. adam yedekti ve bunu istemedi.

İlk 11 de oynayacak bir takıma gitti. Bizde ilk 11 kolay kolay göremezdi anca 4-5 oyuncu sakat olacak yada kupa maçlarında.

Aydın da mecburiyetten son dakika alındı. Nani, Farfan yalan oldu mecburen tek sağ kanat oyuncu Aydın bonservisi olmadan sözleşme yenilendi yoksa Erkana 12 mi verecektik.

oynamayan ,oynaması imkansız oyuncuya bu paraları vermek kerizliktir ,Alpaslan öztürkü beleşe almayıp sabriye tonla para vermek kerizliktir,kerim freiye 3 milyon Euro bonservis vermeyip aydına yıllık 2 trilyon para basman ahmaklıktır, aydını,sabrisi,28 yaşına gelmiş yıldız adayı yekta falan bunlar paraları çöpe atmakdır..

Geri
Üst Alt