- 12 Temmuz 2009
- 60.814
- 24.157
- 2.968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aydin iyide oynamayabilir. ama bu herif şu yabanci sinirinda amrabat denen molozdan daha iyidir. elimizde bu var. sag açiga teq uygun oyuncu. enginde oynayabilir tabi
kas yapmis cocuk
aydın hiçbir zaman iyi oynamadı kritik maçlarda doğru yerde bulunup gol attığı için iyi gözüktü mesela bjkye attıgı gol konyaya attığı gol bragaya attığı gol felan yoksa hiçbir zaman şöyle topu alıp sağdan akıp orta kestiğini felan hiç görmedik geçiniz bunları
Aynı şey Amrabat için de geçerli. Alıp gitme diyorsan zaten Galatasaray TSL'deki bir çok maçında öyle alıp gitme vari oyunlar değil, kapalı defansa karşı oynayacak. Bu şekilde oyunlarda Aydın ve Amrabat'ı geçtim, Bruma'dan da bindirip içeri kestiği oyunları göremezsiniz. Bu şekilde kapanan takımları açmak için yapılması gereken kanat beklerinin sürekli bindirirken açık oyuncularının dönen topları alıp tekrar içeri doldurabilecek pozisyonu almaları gerekir.
yıllardır aynı terane ,bir gol atar,bir kaç iyi hareket ceker , vayy aydın geliyor aydın , üç kuruşluk topçu değildir aydın ,hiç bir işe yaramaz ve yıllık 2.5 trilyon parayı cebe indirir aydın,bunun gibi oyunculara kuruşum gitmesin diye artık store alışverişiymiş,şuymuş buymuş kesdim attım ..