#7 Aydın Yılmaz

aydin iyide oynamayabilir. ama bu herif şu yabanci sinirinda amrabat denen molozdan daha iyidir. elimizde bu var. sag açiga teq uygun oyuncu. enginde oynayabilir tabi

aydin iyide oynamayabilir. ama bu herif şu yabanci sinirinda amrabat denen molozdan daha iyidir. elimizde bu var. sag açiga teq uygun oyuncu. enginde oynayabilir tabi

Yeni üye değilsin, armamızı taşıyan bir oyuncuya hakaret etmenin sonuçlarını iyi bildiğini düşünüyorum.

iPad - Tapatalk

yıllardır aynı terane ,bir gol atar,bir kaç iyi hareket ceker , vayy aydın geliyor aydın , üç kuruşluk topçu değildir aydın ,hiç bir işe yaramaz ve yıllık 2.5 trilyon parayı cebe indirir aydın,bunun gibi oyunculara kuruşum gitmesin diye artık store alışverişiymiş,şuymuş buymuş kesdim attım ..

5262db988d59d.jpg

hayri cund'u arıyor gözler

sneijder ile uyumunu hocamız da görmüştür mutlaka

-Tapatalk-

aydın hiçbir zaman iyi oynamadı kritik maçlarda doğru yerde bulunup gol attığı için iyi gözüktü mesela bjkye attıgı gol konyaya attığı gol bragaya attığı gol felan yoksa hiçbir zaman şöyle topu alıp sağdan akıp orta kestiğini felan hiç görmedik geçiniz bunları

Aynı şey Amrabat için de geçerli. Alıp gitme diyorsan zaten Galatasaray TSL'deki bir çok maçında öyle alıp gitme vari oyunlar değil, kapalı defansa karşı oynayacak. Bu şekilde oyunlarda Aydın ve Amrabat'ı geçtim, Bruma'dan da bindirip içeri kestiği oyunları göremezsiniz. Bu şekilde kapanan takımları açmak için yapılması gereken kanat beklerinin sürekli bindirirken açık oyuncularının dönen topları alıp tekrar içeri doldurabilecek pozisyonu almaları gerekir.

Ben dün Aydın'ı beğendim. Aldığı süre boyunca yapması gereken işleri başarıyla yerine getirdi. Tabi bunda Karabük'ün cesurca yüklenişi ve boş alanlar bulmamızın da etkisi büyük. Benim pozitif bulduğum taraf yazın neredeyse takımla çok az çalışan bir adamın herhangi bir sıkıntı yaşamaması oldu.

Aynı şey Amrabat için de geçerli. Alıp gitme diyorsan zaten Galatasaray TSL'deki bir çok maçında öyle alıp gitme vari oyunlar değil, kapalı defansa karşı oynayacak. Bu şekilde oyunlarda Aydın ve Amrabat'ı geçtim, Bruma'dan da bindirip içeri kestiği oyunları göremezsiniz. Bu şekilde kapanan takımları açmak için yapılması gereken kanat beklerinin sürekli bindirirken açık oyuncularının dönen topları alıp tekrar içeri doldurabilecek pozisyonu almaları gerekir.

kapalı savunmayı adam eksiltebilen oyuncular aşar işte kanattan akamıyorsan adam eksiltip pozisyona sokacaksın forvetlerini kanatların temel görevleri budur malesef takımda tek bruma var dikine adam eksiltebilen aydından bunu 10 yıldır bekliyoruz yapamıyor şimdi yapacak değil zaten

yıllardır aynı terane ,bir gol atar,bir kaç iyi hareket ceker , vayy aydın geliyor aydın , üç kuruşluk topçu değildir aydın ,hiç bir işe yaramaz ve yıllık 2.5 trilyon parayı cebe indirir aydın,bunun gibi oyunculara kuruşum gitmesin diye artık store alışverişiymiş,şuymuş buymuş kesdim attım ..

:asd:

Aydın'a ve Emre'ye güven olmaz.Çok iyi oynarken öyle bir hata yapar gol yedirtir.Dün yine sağda olmadık bir top kaptırdı kontra yedik.Yinede bu yoklukta 2-3 maç ısrarcı olunabilir.

Aydın bu takımda Bruma'dan sonra en iyi kanat oyuncusudur. O yüzden muhakkak kullanılmalı her zaman söylüyorum bir 5 maç üstüste oynasın tempo bulsun bir görelim neler yapabileceğini..

Kanatsiz sistemde oynayacagima, Aydin´in ilk 11 oynamasini tercih ederim.

Aydin Bruma Sneijder Drogba olmali

aydın'dan bi halt olmaz ocakta bir sag bek alalım brumayı solda oynatır sabriyi sag kanada koyarız.

Geri
Üst Alt