#7 Aydın Yılmaz

sivastaki istatististikleri gayet iyiydi ama ligin asist kralı batallaydı 17 asist yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca ayrılmak isteyebilir kariyerinde gidebileceği en üst nokta olan Galatasaraydan ayrılmak isteyen bir adamıda bu kadar savunmamak gerekir,kendi oyuncularımıza sahip çıkalım önce

edit: 13 asist yapmış

yerli asist kralı olarak düzelteyim. ya fatih terim tanrı mıdır ya, neden hata yaptığını kabul etmiyosunuz?

yerli asist kralı olarak düzelteyim. ya fatih terim tanrı mıdır ya, neden hata yaptığını kabul etmiyosunuz?

haşa hocayı bende birçok konuda eleştiririm, hatası şmp ligi kadrosuna almamak olabilir sadece, buda hoca tercihidir her hocanın her takımda takıntılı olduğu adamlar vardır teriminde aydınmış demekki,bu konu büyütülecek bir konu değil,hocayı yerden yere vuracak bir durum çıkmaz bu konudan,benim eleştirdiğim nokta her olaydan hocaya belaltı vuralım zihniyeti,bu zihniyette insan çok çünkü özellikle bu forumda,lafım size değil bu arada

Aydın yılmaz ve yine bir konyaspor maci bu asist 3 yil idare eder artik aydin iyi yatışlar sana

Yaptigi asist hala aklimda. Muazzamdi bence. O asisti Sneijder veya Bruma yapsaydi 3 hafta konusurduk.

haşa hocayı bende birçok konuda eleştiririm, hatası şmp ligi kadrosuna almamak olabilir sadece, buda hoca tercihidir her hocanın her takımda takıntılı olduğu adamlar vardır teriminde aydınmış demekki,bu konu büyütülecek bir konu değil,hocayı yerden yere vuracak bir durum çıkmaz bu konudan,benim eleştirdiğim nokta her olaydan hocaya belaltı vuralım zihniyeti,bu zihniyette insan çok çünkü özellikle bu forumda,lafım size değil bu arada

ya çok basit bence hataydı gönderilmesi ermanın, o anlamda eleştiririm. aydının alınmasını ise eleştirmem çok fazla, kanat eksikliği varken hadi tamam. umarım anlatabildim.

Bu gün 7 yıldır olduğu gibi yine kendisinden çok şey beklediğim futbolcumuz.

Bu akşam golu var...Yazın bir kenara...

Aydin'la calisan hoca sayisini bile bilmiyorum artik.

Mancini oynatirsa inanilmaz is yapar aydin'i.

Fena değil şu ana kadar. Bruma'dan daha etkili ofansta.

İnanılmaz cidden inanılmaz. O ortaları benim diyen topçu açamaz alda at diyor resmen.

Yıllardır hayalini kurduğum adam içimizdeymiş de haberimiz yokmuş.

iyimi

Asistler dışında hiç bişi yapmadı

İlk golüde bu adam yüzünden yedik

Her zamanki aydın

Su ana kadar macin acik ara en iyisi, soyledik su adama adam gibi sans verin bos topcu degil diye

Geri
Üst Alt