#7 Aydın Yılmaz

Elestirilecek bir sey yapmadi Aydin.

Siritmadi bence iyi oynadi.

Özellikle sol bekleri cikinca cok pozisyon buldu bi asisti direkten döndü, topla cok iyi dikine gidiyor ben Aydin'dan bu kadarini beklemiyordum, son bi kac macina hala sasiyorum.

Yalniz ikinci yarilarda rakibin yorulan defanslarina karsi cok daha etkili olur.

vasat, ne iyi ne kotuydu, ancak 3. secenek olabilir o pozisyonda ama nafile, bizde hem yabanci kurali sorun yarattigi icin hem turk olarak kaliteli adam olmadigi icin 1. secenek oldu..

sıvas maçında gayet iyiydi,aydını beğenmeyenler maç seyrederken gözünüz nereye bakıyor,gol pozisyonların hepsinin içinde aydın vardı atın şu at gözluklerınızı,bu adama 3 -4 maç arka arkaya sans verilirse çok daha iyi olacak...

Eldeki Türk grubuna bakınca direk aralarına girecek bir isim şu an. Ama oynamamaktan olsa gerek eskiye nazaran yavaş biraz, ritmini yakalayacaktır.

Bende bunun derdindeyim işte şu an alt yapıda bugün Aydının verdiğinin aynısını verecek adam yokmu i alt yapıda açık oynayan bir genç olsanız klübünüzün adaletine olan inancınız ne durumda olurdu ?

yoktur.. olsa mancini alir koyar.. kimse aptal degil.. altyapida gercek bir deger olsa kimse harcamaz..

bizim altyapidan anca emre colak gibi gereksiz topcular cikiyor.. kotu bir altyapimiz var..

fena diildi ama bu adam 11 tobcusu diil,sonradan girdimi daha olumlu isler yapıyor

Top rakipteyken paralize oluyor gibi.

Donup kaliyor, oyun ici konsantrasyonu cok dusuk.

Bugun forvet bile takim defansina yardimci olmasi gerekirken o acikta oylece bekliyor.

Yardima geldiginde de alan kapatmayi, beke yardim etmeyi bilmiyor. Belki gaza gelirse adamin arkasindan kosuyor o kadar, o da hicbirseye yaramiyor.

Onlibero ta ortadan kosup cizgideki adamin onune gecmeye calisiyor, beyimiz adamin 2 mt arkasinda oylece bekliyor.

Umut ta forvetten kosup Riera'nin onunu kapatmaya calisiyor, bu oylece bekliyor.

Bunlari yapsa Galatasaray'da uzun yillar kalir diyecegim de yapmadigi halde kalabildigine gore adama soyleyecek birsey kalmiyor tabi.

Kendi takimi yalniz biraktigi icin utanmiyor, Hocalar yonetimler utansin bari ne diyeyim.

Aydın performansıyla şaşırtıyor sezon öncesi kampa katılmamasına rağmen nasıl böyle hazırlamış kendini hayret.Ama ilk 11 değil daha sonra girdiğinde daha etkili oluyor.

pasları iyi yav ama genel olarak leshti dün

iy için 2 puan alır.2y için 6 puan

Hadi be Aydın, ol artık be Aydın. Böyle devam et bir istikrar ve devamlılık sağla lütfen.

Dün allah kimsenin başına vermesin böbrek taşı olan biri taşı bu adam yüzünden düşürmüştür

Evet süratli ve ortalarıda iyi ama takım savunması diye bişey bilmiyor

Bugün robben Ribery gibi adamlar bile takım savunmasına harfiyen uyup etkili oluyorlar

Bizim senelerden beri galatasarayda oynayıpta sıfır gelişme gösteren aydın bırak takım savunmasında etkili olmayı iki metre yanındaki adama bile baskı uygulamıyor

Günümüz futbolunda bütün bir maç boyunca iki üç bindirme ve orta ile idare edemezsin diycem ama türkiyede yürüyerek futbol oynandığı için böyle adamlar büyük takımlarda bile yürüyerek top oynayabiliyorlar

Geri
Üst Alt