#7 Aydın Yılmaz

Aydın konusunda yazanların savunma konusu eksikleri olduğu çok doğru. Kopenhag maçında yediğimiz golde de Aydın'ın takip etmesi gereken adamı bomboş bırakıp o adamın rahatlıkla orta açmasıydı sebebi. Ki bu öğrenilmeyecek birşey değil. Savunması gereken rakip takımın bek oyuncusu. Onu takip edecek.

Savunması berbat akıl alır gibi değil inanılmaz ruhsuz.Gözünün önünde solbek bomboş gitmiyor beyfendi.Mancini en çok bu ruhsuza sinirlendi.

maçta ruhunu veren adammi varda bu ruhsuz deniyor. yabanci sinirinda günahiyla sevabiyla bu herif oynar durum bu. ben sevmem ama en azindan bişeyler yapiyor. amrabat denen bidon oynayacagina bu oynar. devre arasi iyi bir sag açiq alsinlar yerli. aydin oynamaz ozaman.

aydin 2 3 mac sonra istediginiz savunmayi da yapar gardaslarim onu da yapar. rahad olunuz

maçta ruhunu veren adammi varda bu ruhsuz deniyor. yabanci sinirinda günahiyla sevabiyla bu herif oynar durum bu. ben sevmem ama en azindan bişeyler yapiyor. amrabat denen bidon oynayacagina bu oynar. devre arasi iyi bir sag açiq alsinlar yerli. aydin oynamaz ozaman.

iyide Türklerde kanat oyuncusu yetişmezki. kimi alacagiz?:). Bir tek G. Töre var, onunda opsiyonu kargalarda.

Sneijder dönsün aydının da performansı yükselecek yazdım buraya

iyide Türklerde kanat oyuncusu yetişmezki. kimi alacagiz?:). Bir tek G. Töre var, onunda opsiyonu kargalarda.

töre gelse onada aynisini derler.onun defansi iyimi sanki. birde oda istikrarsiz. bulamazlarsa aydin oynar işte. kazimi niye verdiler. stlini fazla sevmesemde bu lig için güçlü fiziqli bir adamdi. ermanida gönderdin. sen hepsini vermişsin sonra agliyorsun işte.

acaba Real macinda oynarmi?

töre gelse onada aynisini derler.onun defansi iyimi sanki. birde oda istikrarsiz. bulamazlarsa aydin oynar işte. kazimi niye verdiler. stlini fazla sevmesemde bu lig için güçlü fiziqli bir adamdi. ermanida gönderdin. sen hepsini vermişsin sonra agliyorsun işte.

Biz zaten anadoluya niye oyuncu peşkeş çekiyoruzki? Belçika, Hollanda gibi liglere gençlerimizi bedava kiralayalim ondan iyidir. Hiç degilse futbol ögrenip gelirler.

Dany'den orta açma konusunda ders alsın.Adam sağ ayaklı sağ açık ama orta açamıyor:((

Dany'den orta açma konusunda ders alsın.Adam sağ ayaklı sağ açık ama orta açamıyor:((

Takımda en iyi orta alanlardan biri yalnız. Kopenhag ve Sivas maçında yaptığı ortaları gole çevirebilsek 4-5 assisti olurdu ki sadece Kopenhag maçında 3 tane al da at diye yaptığı ortalar var.

Burak YILMAZ krallığından gelen soylu bir isim daha Aydın YILMAZ. Adeta bir prens edası ile süzülüyor sahada

Bizim takımda Aydın en iyi orta açan oyuncu olarak lanse ediliyorsa yandık vallah. Ben Aydının hiç orta kesip ,o ortanın da gol olduğunu hatirlamiyorum son senelerde. Unutmuş olabilirim ama yok sanırım.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Geri
Üst Alt