Mehmet Aslankılıç
Kırmızı Üye
- 29 Kasım 2008
- 1.170
- 165
- 1.333
Birinci sayfayı okudum şu an gözyaşlarıma hakim olamıyorum:saturn:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu konuda yapılan her olumsuz yoruma saldıran birileri vardı yok olmuşlar.
Aydin ve Emre bu kulübün sahte yetenekleri.
Ispanya küme düsecek olan takimlarda bile yedek olurlar.
emre ç . a gerekli şans verilsin , ve yeterince eğitilsin her takımda 11 oynayabilir , aydın su an k.erciyes -kayseri de falan belki oynar
Oynayamaz, fiziksel anlamda çok zayif biri.
Kiz bacaklari var çocugun, birisi topu alirsa çabuk düser.
Hem Sneijder'in pozisyonda oynuyor.
yeterince eğitim verilince , fiziğine göre oynaması anlatılır zaten adama , her futbolcunun genetiği farklıdır bazıları güçsüz bazıları güçlüdür , önemli olan buna göre oynamak,,,biraz uç örnek olcak :iniestanın gücünü emre ç dan farklı değil ama adam ya 2li mücadeleye girmiyo ,girerse de zekice oynuyo , ayaklarının çabukluğunu kullanıyo , pas atıyo vs . o açığını öyle kapatıo ,, bruma da cok güçsüz birisi ama hızı sayesinde 2 li mücadelelerden kaçabiliyr... bizim emre de 2li mücadeleye gireceğini düşündüğü anda etrafında dönüyo, ama takımın basında kebapcı yok ,eğitilebilir
kes sesini.
uza futbol fakiri.
sana sesini kesmeni söylemiştim çocuk.
Altyapı futbolcusu diye diye halen Aydın ve Sabri gibi adamlara boşuna para kazandırıyoruz.
sana aydınınla mutlu yaşantılar ignore ettim boşuna debelenme.
üstteki adama baksana hala koyu aydın savunucu ya sevgisi daha farklı boyutta yada aydının amca oğlu falan. aydın gibi çöplerden önce şu üstteki gereksiz taraftar profilini temizlemek lazım.