#7 Aydın Yılmaz

Aydin ve Emre bu kulübün sahte yetenekleri.

Ispanya küme düsecek olan takimlarda bile yedek olurlar.

emre ç . a gerekli şans verilsin , ve yeterince eğitilsin her takımda 11 oynayabilir , aydın su an k.erciyes -kayseri de falan belki oynar

Oynayamaz, fiziksel anlamda çok zayif biri.

Kiz bacaklari var çocugun, birisi topu alirsa çabuk düser.

Hem Sneijder'in pozisyonda oynuyor.

Oynayamaz, fiziksel anlamda çok zayif biri.

Kiz bacaklari var çocugun, birisi topu alirsa çabuk düser.

Hem Sneijder'in pozisyonda oynuyor.

yeterince eğitim verilince , fiziğine göre oynaması anlatılır zaten adama , her futbolcunun genetiği farklıdır bazıları güçsüz bazıları güçlüdür , önemli olan buna göre oynamak,,,biraz uç örnek olcak :iniestanın gücünü emre ç dan farklı değil ama adam ya 2li mücadeleye girmiyo ,girerse de zekice oynuyo , ayaklarının çabukluğunu kullanıyo , pas atıyo vs . o açığını öyle kapatıo ,, bruma da cok güçsüz birisi ama hızı sayesinde 2 li mücadelelerden kaçabiliyr... bizim emre de 2li mücadeleye gireceğini düşündüğü anda etrafında dönüyo :D , ama takımın basında kebapcı yok ,eğitilebilir

bereyle plaj voleybolu oynayarak yeni bir trend yaratmış olabilir

Çeptalk

Takıma herhangi bir katkısı olacağını sanmıyorum.

Yok mesele Galatasaray'ın evladı olduğu için vefaysa hala, kimseye işlemeyen vefa bu kardeşimize rast geldiği için Kadir gecesinde doğmuş olmalı.

yeterince eğitim verilince , fiziğine göre oynaması anlatılır zaten adama , her futbolcunun genetiği farklıdır bazıları güçsüz bazıları güçlüdür , önemli olan buna göre oynamak,,,biraz uç örnek olcak :iniestanın gücünü emre ç dan farklı değil ama adam ya 2li mücadeleye girmiyo ,girerse de zekice oynuyo , ayaklarının çabukluğunu kullanıyo , pas atıyo vs . o açığını öyle kapatıo ,, bruma da cok güçsüz birisi ama hızı sayesinde 2 li mücadelelerden kaçabiliyr... bizim emre de 2li mücadeleye gireceğini düşündüğü anda etrafında dönüyo :D , ama takımın basında kebapcı yok ,eğitilebilir

Iñiesta 28 yasinda ve senelerin adami, Emre ise bir kaç senedir yedek kulübesinden ayrilmiyor.

Bruma tam kanat oyuncu ve çocuga bosuna rüzgarin oglu demiyoruz. :D

Böyle hiz ve bal kontrol ancak onda var.

Bunları takasta felan kullansak tam süper olacak Eskişehire felan itelesek.

Bu yetersizi her gördügümde aklima "GENC Aydin" sözleri gelir. Aci olan sey, bu kelimeleri gecenlerde bir spikeri yine sarf ederken duydum.Bu sözler de aklima Genc Osman Mehter marsini getirir. Tabi Aydinin mehter marsindaki genc osmanin aksine hic birsey yaptigi yok.

Altyapı futbolcusu diye diye halen Aydın ve Sabri gibi adamlara boşuna para kazandırıyoruz.

Altyapı futbolcusu diye diye halen Aydın ve Sabri gibi adamlara boşuna para kazandırıyoruz.

üstteki adama baksana hala koyu aydın savunucu ya sevgisi daha farklı boyutta yada aydının amca oğlu falan. aydın gibi çöplerden önce şu üstteki gereksiz taraftar profilini temizlemek lazım.

üstteki adama baksana hala koyu aydın savunucu ya sevgisi daha farklı boyutta yada aydının amca oğlu falan. aydın gibi çöplerden önce şu üstteki gereksiz taraftar profilini temizlemek lazım.

Dünden beri zaten garip garip adamlar var forumda, o yüzden çoğu yorumlara bakmıyorum artık ve onu da okumadım ;)

Bu adam kesinlikle liselilerden falan torpilli. Artık dayılarımı var oralarda amcalarımı bilemem ama büyük torpilli yoksa 1 dakika bile duramaz bu klüpte.

Geri
Üst Alt