#7 Aydın Yılmaz

@Ertuğrul Akkaya

Kendini futbol bilgini sana tek hücreli canlı. Hem karada hem suda yaşayabilme yeteneğini geliştirmiş ama helal olsun bu onu amfibik sınıfına sokar. Hem ismen de yakıştı.

Ya bırakın şu Aydın düşmanlığını bu takımda her zaman yer bulacaktır Aydın bence yetenekli bir adam.

Yazına laf carpmak gibi olmasın ama günümüz futbolunda pozisyon alma, rakip beki karşılayıp kovalamayan ve kademe bilmeyen kanat oyuncusu yetenekli olsa bile bir işe yaramaz.

Bunu bugün Ribery robben gibi oyuncular bile yaparken aydın beyimiz yapmıyorsa yeteneği şurda kalsın

Evlat olsa sevilmez 31 olsa

Biz bu adamı şampiyonlar ligindeki altyapı zırvasından tutuyorsak şutla şunu al bi bebeyi altyapıdan daha iyi

Sabriyle beraber bu takımdan gittiği gün Galatasarayda çok şeyler olumlu değişecektir. Bir an önce defol.

Bu kadar gamsız bir adam olamaz ya. Ulan sağ çaprazdan pozisyonu bulmuşsun, önün kabak gibi açık, sert şekilde yapıştıracağına kaleciye idman yaptırıyor.

Konya'ya o golü attığında kahvehaneyi bırbirine katan biz, bu çocuğun bugün bu hallere geleceğini nerden bilebilirdik ki..

Vallaha yazık ya. Yollamıyosunuz zaten onu geçtim de bari 7 numarayı vermeyin, içimiz bi nebze rahat etsin bişeyler yapın ne bileyim.

Bu adamı her gördüğümde Fatih Terim'i saygıyla (!) anıyorum!

Galatasaray tarihinin en ruhsuz futbolcularındandır büyük ihtimal.İnşallah tez zamanda kurtuluruz kendisinden.Senede 1-2 maç oynayan adamı takımımda görmek istemiyorum.Üstüne bir de sözleşme imzaladı sene başı.Yazık günah aldığı para.

bedelsiz hatta aradaki farkında karşılanarak gönderilmesi gerekli bu forma bukadar kolay giyilemez mesajı için.

Beyler Aydin Yilmaz , Yan Hakemlerle resmen yan yana oynuyor adam sahanin ortasina dogru hic gelmiyor bir tek bana mi batiyor

O kadar koşmasaydınız efendim, ne gerek vardı aman aman, zahmet olur.

Allahım ettiğim küfürleri sen affet.

Geri
Üst Alt