Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.956
- 3.973
- 1.328
Yine sözleşme uzatılırsa store uğrayanı öpsünler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun yerinde ben olmayi cok isterdim hangi amcasi torpille almissa bunu herif isi rahat anasini satayim.Otur para kazan hesabi.
Afedersin ben g.tumun teriyle gozluk aliyorum.1 Tl icin g.tumu yirtiyorum.Aydinin her hava alma saniyesi 1 TL.Gunluk hesaplasan beni satin aliyor neyin davasi herif istese havayi satin alirbence o gözlükle sen daha havalısın yasincim
Afedersin ben g.tumun teriyle gozluk aliyorum.1 Tl icin g.tumu yirtiyorum.Aydinin her hava alma saniyesi 1 TL.Gunluk hesaplasan beni satin aliyor neyin davasi herif istese havayi satin alir![]()
Adam 'Aslanlar Çocuk Kulübü' reklamında bile reklam peşinde. Kendi çocuğunun reklamını yapıyor. Bi Sabri, bi Yekta ve de Aydın var böyle sürekli çocuklarının reklamını yapan.
Yan gelip yatıp yeteneksiz yeteneksiz para kazanıyorlar.ücünün de cocuklari dünyalar güzelleri. Sakincasi nedir
Yan gelip yatıp yeteneksiz yeteneksiz para kazanıyorlar.
bukadar tembel ve cok kisitli olan yetenek ike bukadar para kazanan futbolcu yoktur dünya tarihinde bence.
bukadar tembel ve cok kisitli olan yetenek ile bukadar para kazanan futbolcu yoktur dünya tarihinde bence. sözlesmen bitiyor sezon sonu, insan kendini yirtar ben burdayim diye. ama bos bos 45 dakka dolasti sahada dün. günya benfica'ya gidecekti bizim süperstar, bizde mal gibi buna yeni sözlesme verdik. bi yerden bu adama güven aliyor...kontrati uzatilir yine.