#7 Aydın Yılmaz

Bunun yerinde ben olmayi cok isterdim hangi amcasi torpille almissa bunu herif isi rahat anasini satayim.Otur para kazan hesabi.

Valla sormayin yılda kac milyon aliyodur bu simdi kim bilir, bu devirde aydın yılmaz olmak varmıs yattigi yerden para aliyor

Adam 'Aslanlar Çocuk Kulübü' reklamında bile reklam peşinde. Kendi çocuğunun reklamını yapıyor. Bi Sabri, bi Yekta ve de Aydın var böyle sürekli çocuklarının reklamını yapan.

11017661_897681613629156_856785214_n.jpg

10881994_882859088447085_15768582_n.jpg

Babasını sevmem. Ama kızı çok tatlı maşallah..

bukadar tembel ve cok kisitli olan yetenek ile bukadar para kazanan futbolcu yoktur dünya tarihinde bence. sözlesmen bitiyor sezon sonu, insan kendini yirtar ben burdayim diye. ama bos bos 45 dakka dolasti sahada dün. güya benfica'ya gidecekti bizim süperstar, bizde mal gibi buna yeni sözlesme verdik. bi yerden bu adama güven aliyor...kontrati uzatilir yine.

Son düzenleme:
bukadar tembel ve cok kisitli olan yetenek ile bukadar para kazanan futbolcu yoktur dünya tarihinde bence. sözlesmen bitiyor sezon sonu, insan kendini yirtar ben burdayim diye. ama bos bos 45 dakka dolasti sahada dün. günya benfica'ya gidecekti bizim süperstar, bizde mal gibi buna yeni sözlesme verdik. bi yerden bu adama güven aliyor...kontrati uzatilir yine.

Futbol tarihin en sansli adami Aydin'dir bence. Bir gol ile hayatini kurtardi adam.

Adam gamsız vurdumduymaz , bunun yeteneklerinin yarısına sahip olmayan adamlar yıldız futbolcu muamelesi görürken Aydın yeteneklerini topçuluktan futbolculuğa terfi ettiremedi , futbolcu bir Aydın sağ kanadımızın demirbaşı ve yıldızı olurdu :red:

Geri
Üst Alt