#7 Aydın Yılmaz

Ben bu adami hiç futbolcu olarak görmedim zaten, böyle yatip yerde para kazananlar için HIRSIZ derim, HIRSIZ !

hala duruyor ve büyük ihtimal kalacak. Sonra da Basaksehire kiralayacaz, hayir kurumuyuz ya.

Allah belalarini vermesin ya...

Bu adami avrupadan birak maas vermeyi, kimse takimina almaz bile...2-3 lig topçusu ancak olur.

Şu konunun ilk sayfasına bir akın dà nasıl sallamisiz görün.5 para etmez topcuyu ilk görüşte anlayan adam sayımız 5 ı geçmez

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Hayırlı olsun, iyi oyuncu.. :yenieek:

Edit : İlk mesaj benden olduğuna göre artık 11'in değişmez ismidir bakın görün..

Kazanma hırsı hat safhada olan en formda kanat oyuncumuz.

8 milyon euroluk oyuncudan daha efektif ayrıca

Şuan en çok beğendiğim futbolcumuz. Diğerleri ondaki kazanma hırsını örnek almalı.

ideal bir futbolcu

Takımda dikine top süren nadir oyunculardan, 11'i hakediyor.

gecen sezon dan berı bayagı measfe kat ettı amarbat zor forma gorur boyle gıderse

iyi bi kontratak futbolcusu öne şampiyonlar liginde öne geçip kontra oynarsak işe yarayabilir

aydinyilmaz640sevinc_yB.jpg

:bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid:

o zamanlar ben yoktum forumda. Ben de çok ümitliydim ama olmaınca olmuyor :D

Harbiden yönetim daha emeklerine teşekkür eden bir metin yayınlamadı di mi bunla ilgili?Gerçekten düşünüyorlar uzatmayı demek ki.

Bu adamın hala bir takıma imza atmamış olması beni korkutuyor

Tapatalk

Er yada gec imzalayacaklar
Galatasarayin cocugu yattigi yerden milyonlari kazanmaya devam edecektkr.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Resmi bir açıklama yapın da içimiz rahat etsin.
%0,0000000000000000001 kalma ihtimali bile ürkütücü.:mad:

Konyaspora 90+3 de attı golde staddaydım o gün daha arda bile piyasada yoktu bu aydında çok iş var dediler 12 sene geçti Ali Lukunku bile daha çok katkı verdi Galatasaraya :)

Adam kac yil bizde oynadi yaptigi olumlu hareket sayisi sadece 3

1- Konyaspora attigi gol
2- Braga'ya attigi gol
3- Super finalde besiktasa attigi gol

Geri
Üst Alt