#7 Garry Rodrigues

Aklıma Bruma yı getirdin be doktore.

Ah be karaoğlanım Brumam benim nasıl da içlerinden geçmişti Beşiktaşın. Nasıl da öküzün trene baktığı gibi bakmıştı hepsi aval aval.

Çok özlüyorum keratayı. Her hafta Bundesliga da izliyorum ama bizdeyken aldığım keyfi alamıyorum.

sent via GSC
Leipzigliler de baya seviyor yanlış bilmiyorsam

Ulan tudor ulan tudor

üzelerek söylüyorum; Ülkemizin klasik şişirmelerinden nasibini almış görünüyor. Belli ki menajeri de şuraya-buraya götüreceğim diye söylüyordur.

Hazır piyasayı bulmuşken, sene sonu 12-13'e bile razıyım. Gereksiz abartmaların sonu böyle işte.

İçeri girmiş 45 dakika boyunca rakibin kucağında bekliyor. Az kenara doğru kaçsana beyinsiz herif.

6 üstü her teklife yollayabiliriz Feghouli gitmediği sürece

Solda hep aynı hareketleri yapıyor, ilk başlarda ise yarıyordu ama herkes çözdü artık kimseye çalım falan atamıyor. Teknik de yok zaten çalım atacak Bruma gibi, hizinida kullanamıyor aynı hareketleri yaptığı için. Şutları da çok cılız nedense

Artist misin lan sen.

Kendine gel ne saniyon kendini pust

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mılleti kanser etti bi bok yapamıyor formu düştü yine beynini soyunma odasında unutmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 5 mactdan beri verimsiz ve cok kötü ama onun yerine giren sinan masallah dana gibi, tank mübarek ne hiz kalmis ne ceviklik bir futbolcu ancak bukadar geri geri gider yazik

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Balon patladı beyler. Şu adama 25M € değer biçenler vardı bu forumda benimle tartışan. 1 kişi eksik bursaspor'a iki çalım attı diye adamı messi ilan ettiniz takke düştü sene sonu eğer iyi bir fiyata okutabilirsek okutalım. Eğer satamazsak en fazla rotasyon oyuncusu olabilir. Yerine beyne sahip olan top sürmek haricinde farklı meziyetlere sahip bir oyuncu lazım o bölgeye.

Geri
Üst Alt