- 2 Nisan 2012
- 43.163
- 22.217
- 2.888
Dün çok ezdi. Yine de Gomis, Feg ile beraber en tehlikeli, gole yakın tobcumuz.
GB maçında Ankara'da yardırmasını bekliyorum.
GB maçında Ankara'da yardırmasını bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklıma Bruma yı getirdin be doktore.bence beşiktaş'ın içinden geçecek aslan parçası
hala cıkısta oldugunu düşünüyo musun...son haftalarda rezil durumda.trabzon maçı rodriguesin yüzünden sıkıntıya düşebilirdi.ben iyi desem de kötü desem de faydasız.ama şampiyonluk yolunda umarım toparlar.krtik haftalarda futbol hata affetmezBen de bu çıkışı neye borçluyuz diyordum.![]()
hala cıkısta oldugunu düşünüyo musun...son haftalarda rezil durumda.trabzon maçı rodriguesin yüzünden sıkıntıya düşebilirdi.ben iyi desem de kötü desem de faydasız.ama şampiyonluk yolunda umarım toparlar.krtik haftalarda futbol hata affetmez
gecen sene cok destekledim,ama bu sezon maç içinde bu arkadaşa destek olamıyorum,bişeyler yapmasını beklediğim her anda saçmaladı.ama son 7 hafta destekleyeceğimSergi nedense sen bu Garry'e bir turlu isinamadin gitti
gecen sene cok destekledim,ama bu sezon maç içinde bu arkadaşa destek olamıyorum,bişeyler yapmasını beklediğim her anda saçmaladı.ama son 7 hafta destekleyeceğim
3ünü de istemiyorum.ama belki trezegeuet olabilir.scoutun izlediği paintsil ise kesinlikle alınmalı.adenbegro da olurSene sonu buyuk ihtimal Premier League'e gider. Alternatif liste yaptin mi? Trezeguet, Aminu, Fofana hakkinda ne dusunuyorsun?
Katılıyorum patlamadan çıkaralım bruma gibi zaten o da bir daha aynı seviyeye gelemeyecek...Cape verde'den ötürü ingiltereye okutabiliriz çünkü çalışma izni çıkar bunun paoka vereceğimiz parayı düştükten sonra rahat 15 milyon euro alırız borç öderizteklif varsa eger sezon sonu hemen göndersinler
bir daha bu seviyeye gelemez