#7 Garry Rodrigues

Dün çok ezdi. Yine de Gomis, Feg ile beraber en tehlikeli, gole yakın tobcumuz.

GB maçında Ankara'da yardırmasını bekliyorum.

bence beşiktaş'ın içinden geçecek aslan parçası
Aklıma Bruma yı getirdin be doktore.

Ah be karaoğlanım Brumam benim nasıl da içlerinden geçmişti Beşiktaşın. Nasıl da öküzün trene baktığı gibi bakmıştı hepsi aval aval.

Çok özlüyorum keratayı. Her hafta Bundesliga da izliyorum ama bizdeyken aldığım keyfi alamıyorum.

sent via GSC

teklif varsa eger sezon sonu hemen göndersinler
bir daha bu seviyeye gelemez

Sag kanatta oynadigi oyunu solda oynayamiyor, hep sag ayagina cekiyor. Halbuki ceza sahasina sagdan giris yaptiginda durdurulmasi cok guc bi oyuncu(0 a inip Bafeyi gormesi).

Not: performans dusuklugude sol kanada gectikten itibaren basladi aslinda

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam sağ kanatta daha iyi. Solda oynadığında sprinte başlayıp topu sağa çekiyor sonra saçmalıyor. En azından sağ kanatta hızıyla akıyor. Arkasında da Mariano baya destek veriyordu

Çoğu kişi yazmış bu adamın yer, sağ kanat sıfıra inip çok etkili olabliyor feghouli 2 kanatta da oynayabilecek durumda boşa ziyan ediyruz rodriguezi..Ayrıca Gomis ceza alanında aşırı bencil davranıyor Rodriguezi biraz görse ligde en az 3 golü daha vardı... 2.golde boş kaleye attırabilirdi gol olduğu için kimse umursamadı ilk yarıda ısrarla bomboş rodrigueze atmayıp 2kişi arasından vurmaya çalıştı.. Bence bunlar da Rodriguezi düşürüyor oyundan herif zaten yeteneğinin sınırlarını zorlayarak oynuyor biraz skora katkısı olsa moralmen de zirve yapacak..
Hemen asıp kesmeye gerek yok sene sonuna kadar oynatıp 20 üstü paraya okutmamız lazım

Evet ikinci yarının ilk 6-7 maçında çok iyiydi ama yine bildiğimiz haline döndü. Bu adamın maksimumu bu işte. Akılla değil fizikle oynadığı için 29-30 sonrası düşüşte başlar.

Bence 15-16 civarı teklif varsa hemen paket edilmeli.

Sağ kanatta daha etkili kendisi. Ne zaman bencil olmadığı zaman takıma çok şeyler katıyor

Takımda 11 tane süperstar olamaz fifa18 gibi değil malesef. Mutlaka Garry gibi çalışkan takım oyununa katkı sağlayabilen topçular da kadroda bulunması lazım.

Sağda oynasa daha iyi, solda oynarken topu sağına çekeceğim diye çok top ezdi. Dün şutları da hep savunmadan döndü.

Ben de bu çıkışı neye borçluyuz diyordum. (y)
hala cıkısta oldugunu düşünüyo musun...son haftalarda rezil durumda.trabzon maçı rodriguesin yüzünden sıkıntıya düşebilirdi.ben iyi desem de kötü desem de faydasız.ama şampiyonluk yolunda umarım toparlar.krtik haftalarda futbol hata affetmez

hala cıkısta oldugunu düşünüyo musun...son haftalarda rezil durumda.trabzon maçı rodriguesin yüzünden sıkıntıya düşebilirdi.ben iyi desem de kötü desem de faydasız.ama şampiyonluk yolunda umarım toparlar.krtik haftalarda futbol hata affetmez

Sergi nedense sen bu Garry'e bir turlu isinamadin gitti

Fegh 3 mactir toparladi, sen bozdun. Düzel yine, deplasmanlarda önemlisin

gecen sene cok destekledim,ama bu sezon maç içinde bu arkadaşa destek olamıyorum,bişeyler yapmasını beklediğim her anda saçmaladı.ama son 7 hafta destekleyeceğim

Sene sonu buyuk ihtimal Premier League'e gider. Alternatif liste yaptin mi? Trezeguet, Aminu, Fofana hakkinda ne dusunuyorsun?

Sene sonu buyuk ihtimal Premier League'e gider. Alternatif liste yaptin mi? Trezeguet, Aminu, Fofana hakkinda ne dusunuyorsun?
3ünü de istemiyorum.ama belki trezegeuet olabilir.scoutun izlediği paintsil ise kesinlikle alınmalı.adenbegro da olur

Kendisi hakkında söylenen 20 mil. € civarlarında bir teklif varsa kesinlikle satılmasından yanayım bana göre 3,5 mil. € bedelle aldığımız Garry Rodrigues 'in bu fiyatları bulması müthiş bir şans

20 mil. € bedelleri bulur mu bilmiyorum ama öyle veya böyle kendisi satılacak bu sıkışık durumda. Önemli olan kendisinin yerini adam akıllı bir sol açık ile doldurabilmek. Bana göre Raphinha tam olarak almamız gereken adam

Bize bırakırlar mı bilmiyorum ama elimizdeki sıcak parayı kullanıp bu işi bitirmemiz gerekiyor sol ayaklı-tekniği-hızı-hücum gücü bayağı sağlam topçu ...

teklif varsa eger sezon sonu hemen göndersinler
bir daha bu seviyeye gelemez
Katılıyorum patlamadan çıkaralım bruma gibi zaten o da bir daha aynı seviyeye gelemeyecek...Cape verde'den ötürü ingiltereye okutabiliriz çünkü çalışma izni çıkar bunun paoka vereceğimiz parayı düştükten sonra rahat 15 milyon euro alırız borç öderiz :)

Geri
Üst Alt