#7 Garry Rodrigues

Biraz iq su yüksek olsa üst duzey topçu olabilirdi ama bu şekil çok beyinsiz duruyor sahada

Porto - Galatasaray karşılaşmasında İtalya'nın Fiorentina takımının Sarı-kırmızılı futbolcu Garry Rodrigues'i izlediği öğrenildi.

Sky Sports'ta çıkan haberlere göre Serie A ekibi, Rodrigues'i yakından takip etti. 2021 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki kanat oyuncusu için scout ekiplerinin kulübe rapor yolladığı öğrenildi.

Lokomotiv Moskova maçında gösterdiği performans ile beğenileri üzerine çeken Rodrigues'in yüksek çıkışını devam ettirmesi durumunda devre arasında iyi bir teklife satılma seçeneği gündeme gelebilir.

Vazgeçmişlerdir herhal

defansa zerre yardım etmiyor kaç maçtır

Özgüvenini tekrar kazanması için oynayacağımız ilk maçta (Antalya) gol atması lazım.
Yoksa kaçırdıkça formu düşecek maalesef..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodrigues gözünü seveyim kendine gel artık ihtiyacımız var sana ...

Geçen sene resmen şampiyonluğun anahtarı olan adam bu sene en çok gözüme batan adam haline geldi. Ama biliyorum ki Rodrigues kendisini bulacaktır Antalya beklerinin içinden geçer inşallah bu akşam ...

oynamaya ihtiyacı var. bi ara sakatlandı sonra onyekuru oynadı vs. ritmi yakalayacaktır. biraz son vurus calıs ama yaw. porto macındaki rezil vurus neydi öyle.

Farkında mısınız bilmiyorum ama eğer bu deplasmandan da puan kaybedip dönersek artık psikolojik olarak kimse bizi deplasmanlarda toparlayamaz. Bu yüzden Garry savruk oynamaktan vazgeçmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Loko macindan sonra fena havalarda. Porto maci cakmistir bunu yere. İyi oynar Bugun

götü fena kalkmış bunun fatih hoca kulağını çekmeli gerekirse yerine yunus'u oynatsın.

nakilden sonra epey umutlanmıstık ama gene fabrika ayarlarına dönüyor gibi.

Olm loko ya karsi atmasaydin dedirteceksin

Rakipler artık önlem alıyor oynatmıyorlar bunun yanında kendi performansı da gün geçtikçe dibe gidiyor.

Geri
Üst Alt