Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün özel önlem aldılar bu çocuğa. Boş alan bırakmadı Porto defansı. Kendisini çok seviyorum. Umarım uzun yıllar bize hizmet eder veyahut güzel bir paraya satarız.
Beyinsiz ve tek numarasi oldugunu kabul edelim artik.
Kendini bir bok zannediyor 1 2 gol atti diye. Her seferinde salak salak yerlerden sut atiyor, 1000 deniyor sadece 1 tane gol olunca dangalak gibi gol sevinci yapiyor, takim buna kosuyor bu ellemeyin ben dangalak dansi yapicam diyor resmen.
Cl maci oncesi kazanmayi dusunmuyor, gidip yakisikli olayim diye sac stili felan yapiyor, beyinsiz.
1 maç kötü oynadı diye böyle saçma sapan yorumların ne alemi var? Adamı özel olarak savundular maç boyu. Ülkede futbol bundan gelişmiyor işte en sevdiğimiz şey bir maç ile olayı kestirip atmak.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene sonlara doğru müthiş performansından önce Beşiktaş maçının ilk yarısına kadar rezaletdi 4 5 maç boyunca. Bjk devre arasında cildirmistim hatta. Oradaki golünden sonra yükseldi performansı. Çok inişli çıkışlı malesef
biraz gömeyim ben bunu.belki iyi olur.rodrgiues çok dengesiz,beyinsiz ve de aptalca oynayan bi futbolcusun.ve ne yazıkki bu söylediklerim çok doğru,totem olsa da.
Alakasi yok rakipler cok onlem almaya basladi. Dogru durust forvetin olmayinca stoper de beke yardima gelebiliyor olmadi orta saha da kapatiyor rahat rahat. Bu yuzden form dusuklugu var ara sira oyu icinde kanat degisse iyi olacak
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.