#7 Garry Rodrigues

Son gunlerde azalan performansı suphelı

Kredisi bu macla tukenmeye başladi
Kendine gel ben oldum delisi olma

Dün özel önlem aldılar bu çocuğa. Boş alan bırakmadı Porto defansı. Kendisini çok seviyorum. Umarım uzun yıllar bize hizmet eder veyahut güzel bir paraya satarız.

DopK957WwAAzL2I.webp

Zemin kötü durmuyordu o pozisyondan sonra senin gibi zeminin tea ... dedi ama bilemiyorum

Geçen bunun yüzünden ceza aldım.
Senin bencilliğinin de oynayacağın topun da, kendine gel.

Verdiğimiz zammı geri alabiliyoz mu?

Beyinsiz ve tek numarasi oldugunu kabul edelim artik.

Kendini bir bok zannediyor 1 2 gol atti diye. Her seferinde salak salak yerlerden sut atiyor, 1000 deniyor sadece 1 tane gol olunca dangalak gibi gol sevinci yapiyor, takim buna kosuyor bu ellemeyin ben dangalak dansi yapicam diyor resmen.

Cl maci oncesi kazanmayi dusunmuyor, gidip yakisikli olayim diye sac stili felan yapiyor, beyinsiz.

Gotu iyice kalktiydi zaten.

Hem 7 numara
Hem zam

Oynamaması iki 2 yeterli sebep.

1 maç kötü oynadı diye böyle saçma sapan yorumların ne alemi var? Adamı özel olarak savundular maç boyu. Ülkede futbol bundan gelişmiyor işte en sevdiğimiz şey bir maç ile olayı kestirip atmak.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 maçtır bok gibi oynadığı ziyadesiyle doğru 1 tespit

Gol olacak diye bakiyorum...

Geçen sene sonlara doğru müthiş performansından önce Beşiktaş maçının ilk yarısına kadar rezaletdi 4 5 maç boyunca. Bjk devre arasında cildirmistim hatta. Oradaki golünden sonra yükseldi performansı. Çok inişli çıkışlı malesef

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

biraz gömeyim ben bunu.belki iyi olur.rodrgiues çok dengesiz,beyinsiz ve de aptalca oynayan bi futbolcusun.ve ne yazıkki bu söylediklerim çok doğru,totem olsa da.

2016 yilina döndü yine. Tek fark o zaman cabalayan kosan eden adam bugün ben yildizim diye geçiniyor.

Alakasi yok rakipler cok onlem almaya basladi. Dogru durust forvetin olmayinca stoper de beke yardima gelebiliyor olmadi orta saha da kapatiyor rahat rahat. Bu yuzden form dusuklugu var ara sira oyu icinde kanat degisse iyi olacak

Geri
Üst Alt