#7 Garry Rodrigues

hay milli takımına da milli arasına da başlıyacam şimdi böyle işe

1 kere de sakat vermeyelim yahu

Em son sakatliktan firtina gibi donmustu yine aynisi olur umarim yoksa son dinemde performansi rezalet

kötü oynadı lakin kendisine hiç suç bulmuyorum çünkü bir açık oyuncu nasıl oynatılmaz ,takım nasıl başı kesik horozlar gibi savrulur aynen öyle oynuyor, hele arkasında ömer bayram gibi bir futbolcu demeye bin şahit oynayınca adama kızamıyorum,zaten aldığı bir kaç topuda düzgün kulladı,bir kaç pozisyon ortaya çıkardı..

Zam aldin yatışa geçtin. Bu sezon 1-2 mac dışında takimin en kötüsü. Bencilce oynuyor inanılmaz havalanmış.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi değildi ama bu adamın geçen yılki iyi performansında Gomis'in hücum bölgesinde tüm dikkati üstüne çekmesinin de payını unutmayalım.

Çok kere bek oyuncusu ortaya yaklaştı yardım için ve bu sayede alan buldu Rodri. Şimdi bunlar olmuyor.

Rodrigues adam eksiltme becerisi çok yüksek bir adam değil. Geçen sene iyi oynarken de değildi. Ama demarke kalıyordu rakip forvete odaklandığından.

Bu sene işler değişti maalesef.

Bizim kale sahasından alıp rakip kaleye kadar git istersen nasıl olur? Bu adamın çalım yeteneği zayıf dedik diye cahil de olduk. Çalım atamayan adam üstüne defalarca çalıma giriyor.

Naga ile iyi anlasiyordu son.maclardaki kotu performanslarini Omere bağliyorum

ağır beyin yoksunu olduğunu herzaman belirtirim. ezbere bi futbol oynama stili var

Bu arkadaşı ve belhandayi ustlerde tutacagim.ığrenç derecede formsuz ve zarar veriyo artik

umarım gerizekali bir takım mallık yapar da bir güzel çakariz

Artık egosuna da bencilliğine de başlayacam yeter yeterrr. Valla acayip sinir olmaya başladım Rodrigues 'e öyle sakattı vay yorgundu vs. filan değil bu adamın sıkıntısı haydi bu maç sakattı peki geri kalan maçlar ? sezon başından beri Moskova ve Kasımpaşa maçı hariç rezalet bir Rodrigues var yetti artık ...

Ben bu haldeki Rodrigues 'i izlemeye tahammül edemiyorum 1-2 maç yedek bekleyip aklı başına gelsin. Nerde geldiği zamanki sürekli mücadele eden defansına yardım eden takım oyunu için çabalayan Rodrigues nerde şimdi ki bencil Rodrigues

Sen yapma bari şunu ...

Elestirmeye kıyın biraz hayalet gibi basbaya

Geri
Üst Alt