#7 Garry Rodrigues

Rahmetli Ahmet Kaya yaşasaydı; Anahtarsız kaldım anne diye beste yapardı...:whistle:

Garry nin formunun düşük olmasının sebebi yönetim.Forvet almamaları.En büyük özelliği içe kat edip gomisle duvar pası yapmasıydı.Önünde hayalet eren var.Tek başına kar etmiyo garry

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bursa macında golden sonraki şutu gol olsaydı iyi olurdu.bunun derdi ne ben anlamıyorum.eger dünyaya bi manyak olarak gelmediyse kasım ayından itibaren rodriguesin yılı başlıyo.kasımın 2.haftasından itibaren herşey yoluna girecek rodrgiuesin performası açısından..az daha sabredin.

Abartmadim. Adam sezon basindan beri hic katki vermiyor ama elestrilen isimler hep sabit.

O eleştirilenler 1,5 yıldır katkı vermiyor 2 3 maç kötü oynadı diye hemen gömecek değiliz Rodri'yi.

Yarın çıkar maç aldırır yapmıyacağı şey değil ama Belhanda, Sinan, Eren, Feguli maç aldıramaz.

Aynı kefeye koymak bile anlamsız bu yüzden.

rodrigues eskisi gibi çizgiye in,çevir topu.verkaça gir,savunma arkasına kaç

Yarın iyi performans beklediğim isimlerin başında geliyor, haydi bakalım.

Eren ile geçirdiği 6 ay sövdük.

Forvetle oynayınca coştu. Şimdi Eren’e kaldık yine sövüyoruz. Bazen 1 oyuncu çok şey.

Eren ile geçirdiği 6 ay sövdük.

Forvetle oynayınca coştu. Şimdi Eren’e kaldık yine sövüyoruz. Bazen 1 oyuncu çok şey.
Sıradaki bahane de bu mu

Bunu da kesin bir yerlerde -yüksek ihtimal sözlükte- okuyup yazmışsındır koduğum kolpacısı

Geri
Üst Alt