#7 Garry Rodrigues

Ula buna zam yaptik hepten kayışı kopardi ne guzel oynuyordu herif kesin albayrak dengesini bozmustur bunun

Takımda tek kreatif topçu olduğundan 2 topçu hep başındaydı kitlediler iş bitti.

Oyuncu vardır Bruma gibi çıktığın yeri gösterir sana ve oyuncu vardır yanında veya Rodriguesin pozisyonunu göz önüne alırsak önünde onu oynatacak bir oyuncuya ihtiyaç duyan.

Belki artık bu maç ile anlamışsınızdır forvet transferinin sadece bir transfer çığırtkanlığı olmadığını.

Üstelik adam istemiyorken yaptık bunu. Çok seviyoruz 2 maç oynayan adamın cebini doldurmayı. Nedeni de haketmeyen diğer oyunculara min x5 kat maaş vermemizden kaynakli.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kesinlikle

Zaten hep derim ulkede bu zihniyetle kısır dongu devam eder gider yok cl geliri yok yayin geliri bilmem ne su luzumsuz topculara verilen milyonlar korkunc bir tane bile sistem oturtan kulup cikmadi memlekette yillardir

Geçen sene efsane bir sezon gecirmis bunu anlamıs olduk. Yavas yavas düstü ve bitti adam. Insallah toplar

kesinlikle

Zaten hep derim ulkede bu zihniyetle kısır dongu devam eder gider yok cl geliri yok yayin geliri bilmem ne su luzumsuz topculara verilen milyonlar korkunc bir tane bile sistem oturtan kulup cikmadi memlekette yillardir
En büyük sıkıntımız kendini göstermemiş adamları aramamjzdan kaynaklı.
Gidip bikac sezon ortalama oyun oynayan adamları almaya çalışıyoruz onlarda tr ye çuvalla parayla geliyor.

Scout lar da sıkıntı var. Boşa para veriyoruz, sosyal medyadan oyuncu kovalaska daha başarılı oluruz. Ndiaye bunlarin en güzel Örneği. Anadolu takımları buluyorken biz nası bulamıyoruz bu adamları?
Az buçuk bisiler yapmış adamı bende öneririm. Mesele alt liglerden potansiyel kovalamak.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

anca kasımda düzelir bu arkadaş,ama biraz dinlendirilse iyi olur

Yine mala bağladı. Oysa Kasımpaşa ve Lokomotiv maçlarında ne kadar umutlanmıştık.

Akhisar maçında kaçırdığı penaltıdan sonra özgüven olarak fişi çekti

Bu takımın jönü , yıldızı o kilidi açacak adam Rodrigues değil kesinlikle ama en iyi yardımcı aktör. Biz Rodrigues 'i sürekli ayağına top bekleyen her topu aldığında çalıma girip topu kaybeden Rodrigues olarak sevmedik o takım oyuncusu olan bir anda patlayıp sıfıra inen gol atmaya uğraştığı kadar arkadaşlarına da gol attırmaya uğraşan bekini kovalayıp gelip defans yapan mücadele eden Rodrigues olarak sevdik ve bu işi ligde yapabilecek en iyi adam Rodrigues şimdi bunları yapabiliyorken kendisine bambaşka bir oyun tarzı oluşturmaya çalışıyor. Evet geçen sene Gomis sayesinde çok güzel işler yaptı Eren 'den o verimi alamıyor buna katılıyorum ama bugün forvette değil Gomis , Cavani olsaydı da Rodrigues aşağı yukarı aynı şeyleri yapacaktı

Rodrigues inanılmaz çalım becerisi olan dar alanda etkili bir adam filan değil o yüzden başına 1-2 tane adam verildiği zaman çok rahat önlem alınabiliyor Rodrigues 'e karşı

Ama kendisini şu anda Galatasaray forması giyen Neymar filan olarak görüyor sanırım sürekli gelip topu ayağına istiyor sürekli bire biri zorluyor ama defans katı olduğu zaman hiçbir şey yapamıyor bunu aklınıza getirin mesela Rodrigues topu sol kanatta ayağına alır ya sağına çekip kaleye vurmaya çalışır ya da en yakınındaki adama pas atmak zorunda kalır sezon başından beri böyle Rodrigues

Bana göre Onyekuru o kilidi açacak dar alanda iş yapacak oyuncudur asıl hatta Feghouli de daha fazla uygun bu role. Benim Rodrigues 'den beklentim sağ açığa geçecek takımı için oynayacak sıfıra inecek bekini kovalayıp defansa yardım edecek o çizgiyi kullanacak oyuncu bunu çok da güzel yapabiliyorken tutup Rodrigues 'den bir Neymar olmasını beklemek saçmalık

Umarım Onyekuru ve Feghouli bir an önce iyileşir de 1-2 maç Rodrigues 'i dinlendirip kendisine gelmesini sağlayabiliriz. Daha sonra kaldığı yerden devam edebilir inşallah çünkü gerçekten Rodrigues 'in performansı çok önemli bizim için ...

Bruma yi cok özlüyorum ya. Ah karaoglan ah.

Belhanda denen kazmaya 3,5, Feghouli denen sürüngene 3,8 verecegimize sana direkt 4 verseydik de bizde kalsaydin keske.

Geri
Üst Alt