#7 Garry Rodrigues

brumanın olmadığı konya maçında galibiyeti getirmişti

aynısını bekliyoruz yarın

45 dakikalık oyununda 2-3 tane iyi hareket yaptı neler neler denen Garry budur işte. Erken konuşmamak lazım oyuncu hakkında.

Bruma'dan bile iyi deniyordu.

1-2 gol veyahutta asistle toplayacağı özgüven ona istikrarlı bir performans getirecektir, güvendiğim bi oyuncu.

Galip Caliskan'in bize kazigi.

1ci maci sonrasinda buna bide bruma'nin olgun versiyonu diyordu, gidin arkadasim, gidin, bundan bi cacik olmaz, allah belasini versin beyinsizin onde gideni.

Ilk mactan sonra Bruma dan daha iyi diyenler cikti ya daha ötesi var mi :D

Malesef dilim varmıyor ama o malum şahısa zaten çok benziyordu.

Donk'un kanat versiyonu gibi

Bir iyi bir kötü oyun içinde kopuk. Kritik hataları yoktan var ediyor. Topu 5m atıyor. Adamdan 2 kat hızlı olsa bile geçemeyeceği, fiziken f=ma'dan kendisinden daha ağır olan Mehmet Akyüz'ü geçmeye çalışıyor. Hem de pozisyon olarak adam önlem almışken. Fizik üstü çalımları, oyun içinde zaman zaman aptal hatalarını, 92. dk'daki 5 kere kontrol etceği topu taca çıkarması misal, azaltırsa iyi oyuncu olur

Çöpe giden 15 milyon TL

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geniş alanda etkili, dar alanda kapanı kısılıyor. Sonradan oyuna girip iş yapacak tipte futbolcu bence. Bench'te durup, kenardan katkı sağlamalı.

geniş alanda hızıyla gidebilirse gidiyor başka da bir numarası yok. hele uzatmalarda önündeki topu bırakıp taca çıkarttı ya, çok sinirlendim o an. nerede beyinsiz oyuncular var bizi buluyorlar. dört yaş daha küçük olmasına rağmen bruma bundan 1-2 seviye daha iyi.

maalesef futbol iq'su dusuk milyonlar sacilan bir oyuncu daha.

Bruma ilk geldiğinde de bu tip oynuyordu, hemen asmamak lazım. Sayılmayan golü var, içeri girip pas atacak kimse bulamadığı olası yapabileceği asistleri vardı. Hızına uyum sağlayamadı takım.

abi hersene gary rodriges gibi oyuncuar akhisar v.s kulüplere geliyor çok var bu tip adam ben bir ekstrasını görmedim açıkcası olsa zaten daha başka bir kariyeri olurdu bu yaşına kadar..
gary asla yıldız oyuncu değil bruma ile farkları bu işte bruma bir ton golde kaçırsa her an skoru değiştirebilebilir maçı alabilir çünkü yıldız oyuncudur.

Geri
Üst Alt