#7 Garry Rodrigues

Oyun zekası yok, fizik güç yok.

Hız var, teknik vasat altı.

Bruma da öyle ama çalım tekniği var kendisinin. O da fark yaratıyor.

Aynı tip oyuncu ama Bruma-Keita ise bu çocuk Pino.

Takımla alakası yok adamın. Uyum sıfır.

Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.

Geçmiş sayfalara baktım da GSC yine şaşırtmamış :D

Önce burun kıvrılmış, sonra göklere çıkarılmış şimdi de yerin dibine sokuluyor, bu da demek oluyor ki 2-3 hafta sonra çöp denecek.

Geçmiş sayfalara baktım da GSC yine şaşırtmamış :D

Önce burun kıvrılmış, sonra göklere çıkarılmış şimdi de yerin dibine sokuluyor, bu da demek oluyor ki 2-3 hafta sonra çöp denecek.

aynen abi bir gsc gerçeğini şlak diye yüzümüze vurdun şuan. :D bende bir çok kez bu hataya düşmüşümdür ancak bu gary rodrigese geldi geleli kanım ısınmadı birkez bile övmedim nedense haklı çıkarttı beni şimdilik açıkcası seneye akhisarda kendisine başarılar dilerim.

Aslında kötü bir oyuncu değil ama Galatasaray'ın oyuncusu mu derseniz değil gibi duruyor. Ver Kayseri'ye it gibi oynar.

buda çok doğru bir tespit açıkcası gsc efendisi olunca doğru tespit yapma yeteğine sahib oluyorsun galiba !!!

La oğlum neresi iyi tespit ?

O mantığa göre Veysel Sarı falan da iyi topçu, ver Eskişehir'e Kayseri'ye falan çok iyi oynar. :D Gece gece muhatap olmamak için direkt ondan alıntılamadım.

O mantığa göre Veysel Sarı falan da iyi topçu, ver Eskişehir'e Kayseri'ye falan çok iyi oynar. :D Gece gece muhatap olmamak için direkt ondan alıntılamadım.

Bay Örmın başta haklı gibi gelmişti ancak şu post dan sonra yanıldığımı belirtebilir açıkcası. :(

Ben iyi topçu demedim kötü oyuncu değil dedim. Hatta üşenmeyip size tercüme edeyim; Küçük takım oyuncusu dedim.

İyi forumlar.

Ben iyi topçu demedim kötü oyuncu değil dedim. Hatta üşenmeyip size tercüme edeyim; Küçük takım oyuncusu dedim.

İyi forumlar.

Küçük takım topçusuysa Galatasaray ölçeğinde bir kulüp için kötü topçudur. Ha tabi siz Galatasaray forumunda yorumlarınızı Boluspor'u baz alarak yapıyorsanız bilemem tabi.

İyi forumlar.

Küçük takım topçusuysa Galatasaray ölçeğinde bir kulüp için kötü topçudur. Ha tabi siz Galatasaray forumunda yorumlarınızı Boluspor'u baz alarak yapıyorsanız bilemem tabi.

İyi forumlar.
Galatasaray'da oynayamayan her oyuncuya direkt olarak kötü oyuncu yaftası yapıştıracak isek işimiz var. Bazı oyuncular iyi de olsa büyük takımı kaldıramaz. Bunlara küçük takım topçusu deriz. Hemen kötü oyuncu yaftası yapıştırmak hakkaniyetli bir davranış olmaz.

Bu arada alıntı yapmadan ben bu işten yırtarım gibisinden bir düşünce içerisinde gördüm sizi ve açıkçası üzüldüm. Yanlış olmasın sizin adınıza üzüldüm. Kaçış yok biliyor olmanız lazım.

İyi forumlar.

Ne oldu lan hepinizin ağzından salyalar akıyordu ilk maçından sonra?

Sonra bunların her yaptığı transfere çöp deyince biz suçlu oluyoruz. Buna ve Ahmete ödenen bonservis 6 Milyon.. üstüne biraz daha para koysan adam akıllı seni 5-6 sene taşıyacak stoper alırsın.

Resmen çöpe atılan paralar, sonra Hajrovic diye ağlayıp durun. Hajrovicin boyu kadar taş yağıyor kulübe 2 senedir.

kel kafaya şimşir tarak bir transfer ! senin forvetin yok stoperin yok sigortson bayat çıkmış stoperlerin yıllık izne çıkmış bekliyoruz ki yönetim en azından iyi bir forvet yada stoper takviyesi yapsın gidiyorsun takımda poldi bruma yasin gibi iyi kötü kanat oynayan adamların varken gidip bir tane daha kanat alıyorsun :) ayranı yoktur içmeye atla gider zıçmaya !!

Geri
Üst Alt