Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.331
- 9.710
- 2.568
farfanı alacaktık 
Çeptalk

Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş sayfalara baktım da GSC yine şaşırtmamış![]()
Önce burun kıvrılmış, sonra göklere çıkarılmış şimdi de yerin dibine sokuluyor, bu da demek oluyor ki 2-3 hafta sonra çöp denecek.
Murat UrhanGeçmiş sayfalara baktım da GSC yine şaşırtmamış![]()
Önce burun kıvrılmış, sonra göklere çıkarılmış şimdi de yerin dibine sokuluyor, bu da demek oluyor ki 2-3 hafta sonra çöp denecek.
Aslında kötü bir oyuncu değil ama Galatasaray'ın oyuncusu mu kesinlikle değil. Ver Kayseri'ye it gibi oynar.
Aslında kötü bir oyuncu değil ama Galatasaray'ın oyuncusu mu derseniz değil gibi duruyor. Ver Kayseri'ye it gibi oynar.
Örmın BEY Diyeceksiniz!buda çok doğru bir tespit açıkcası gsc efendisi olunca doğru tespit yapma yeteğine sahib oluyorsun galiba !!!
buda çok doğru bir tespit açıkcası gsc efendisi olunca doğru tespit yapma yeteğine sahib oluyorsun galiba !!!
La oğlum neresi iyi tespit ?
O mantığa göre Veysel Sarı falan da iyi topçu, ver Eskişehir'e Kayseri'ye falan çok iyi oynar.Gece gece muhatap olmamak için direkt ondan alıntılamadım.
Ben iyi topçu demedim kötü oyuncu değil dedim. Hatta üşenmeyip size tercüme edeyim; Küçük takım oyuncusu dedim.La oğlum neresi iyi tespit ?
O mantığa göre Veysel Sarı falan da iyi topçu, ver Eskişehir'e Kayseri'ye falan çok iyi oynar.Gece gece muhatap olmamak için direkt ondan alıntılamadım.
Ben iyi topçu demedim kötü oyuncu değil dedim. Hatta üşenmeyip size tercüme edeyim; Küçük takım oyuncusu dedim.
İyi forumlar.
Galatasaray'da oynayamayan her oyuncuya direkt olarak kötü oyuncu yaftası yapıştıracak isek işimiz var. Bazı oyuncular iyi de olsa büyük takımı kaldıramaz. Bunlara küçük takım topçusu deriz. Hemen kötü oyuncu yaftası yapıştırmak hakkaniyetli bir davranış olmaz.Küçük takım topçusuysa Galatasaray ölçeğinde bir kulüp için kötü topçudur. Ha tabi siz Galatasaray forumunda yorumlarınızı Boluspor'u baz alarak yapıyorsanız bilemem tabi.
İyi forumlar.