Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.428
Topa basan yoktu be kardesim. rakip atak yaparken sadece faulle durdurabilen, top rakipteyken geri geri koşan bir takım vardi gecen sene.. hangi macin kilidini acacaksin. Yuklenemiyorsun ki? Ne kiliti. Saga sola yana paslarlarla mi acacaksin..Can Abi'nin dediği gibi. Sabri için de aynı şeyler deniyordu çok mücadele ediyor diye. Büyük resmi görmüyorsunuz, kelimelerime takılıyorsunuz. Ben Yasin oynasın demiyorum. Elimizdeki en iyi malzeme Garry şu anda. Orası ayrı konu. Benim bahsettiğim nokta bu kadar yetenek fukarası bir oyuncunun GS'de işi yok. Beğenmediğimiz o ''Yasin bile'' kat ve kat yetenekli şu adamdan. Ha kullanamıyor beyni yok çünkü.
Bu adama nasıl tahammül ediyorsunuz anlamak güç. Övülüyor çok mücadele ediyor vs diye. Yetmez arkadaş yetmez. Mücadele etmek yetmez. Tabii ki edecek. 9 kişi pres yaparken izleyecek hali yok. E bunun neresi övünecek bir şey? Zaten koştuğu için oynuyor.
Ben izlerken gözlerim kanıyor artık. Bi kanat oyuncusu bu kadar kötü olur mu ya dribbling konusunda. Tolga bile daha iyi adam geçiyor şu takımda rezelete bakar mısın?
Maç sıkışsa Garry ile mi açacaksın kilidi? Yedek oyuncu dediğin maçı çevirme potansiyeli olur. Bu Garry at gibi koşmaktan başka bir şeye yaramıyor...
2 atsan 3 tane yemeyeceginin garantisi varmiydi? Çünkü topa basan yok mucadele eden yok. bireysel yetenegini kullanarak kendine veya arkadasina gol pozisyonu yaratan futbolcuyla kac mac kazanabilirsin? Once takim olmak mucadele etmek hirsli olmak önemli değil midir? Ayrica Garry'i begeniyorum ve dahada iyi olacak buna inanıyorum. Yasin gibi karakteri bozuk degil en azindan.